vineri, septembrie 30, 2022

Dr. Adina Alberts a făcut un anunț trist pe contul personal de socializare: „Azi, doi vârstnici de peste 75 de ani, soț și soție, s-au aruncat împreună de la etajul 7…”

Dr. Adina Alberts, revoltată după ce doi bătrâni, soț și soție, și-au luat viața

Dr. Adina Albert a reacționat după ce doi bătrâni și-au luat viața. Astfel, ea a transmis că este „revoltată” și profund întristată în urma tragediei.

Medicul Adina Alberts este zguduită profund de această știre. Ea critică autoritățile pentru că lipsa de respect față de vârstici. Se luptă cu „bolile, cu sistemul greoi, lipsa mijloacelor de subzistență, a implicării sociale, sentimentul puternic de abandon și de balast social îi aduc pe părinții și bunicii noștri în pragul sinuciderii”

Te-ar mai interesa: O femeie a devenit bunică la doar 36 de ani. Cel m...

„Azi, doi vârstnici de peste 75 de ani, soț și soție, s-au luat de mână și s-au aruncat împreună de la etajul 7 al unui bloc din București. Evident, au decedat pe loc. Evident că asta au și dorit. Maniera pe care au ales-o pentru a-și pune capăt zilelor este elocventă.

Este ca un manifest care s-a dorit răsunător

M-a zguduit profund această știre. Doamne, ce suferință. Ce strigăt de disperare… Ce furie înverșunată pe viață, pe societate… Și ce curaj nebun…Dumnezeu să-i odihnească în pace!
În urmă a rămas un fiu răpus de durere și cu zeci de întrebări fără răspuns, căruia îi transmit CONDOLENȚE și multă putere pentru a-și găsi liniștea!”, a scris medicul pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

„Lipsa de respect față de vârsta și munca lor de-o viață”

Adina Alberts a continuat: „Suntem o societate adânc bolnavă! Seniorii noștri au ajuns la capătul puterilor. Desconsiderarea, lipsa de respect față de vârsta și munca lor de-o viață, lupta cu bolile, cu sistemul greoi, lipsa mijloacelor de subzistență, a implicării sociale, sentimentul puternic de abandon și de balast social îi aduc pe părinții și bunicii noștri în pragul sinuciderii”.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private