duminică, martie 26, 2023

Într-un interviu, medicul nutriționist Mihaela Bilic și-a deschis sufletul și a vorbit despre criza de la 40 de ani, care a dus la divorț. Aceasta spune că a abandonat tot, a renunțat la haine, la casă, la câine…. A fost dramatic. Toate aceste lucruri s-au întâmplat după ce a împlinit 40 de ani. Decizia a venit din senin și i-a bulversat viața.

Au construit și progresat mult împreună, dar ceva a rupt căsnicia cu medicul Constantin Stan, actualul partener al Andreei Berecleanu.

Te-ar mai interesa: Ce alimente declanșează sindromul intestinului iri...

Dezvăluiri despre medicul Constantin Stan

Pe lângă nenumărate sfaturi în ceea ce privește alimentația și stilul de viață sănătos, dr. Mihaela Bilic, cea care a început să își facă simțită prezența atât în televiziune, cât și în mediul online, a spus de ce a pus punc unei căsnicii după 13 ani de relație.

Astfel, celebrul medic a dezvăluit faptul că a trecut printr-o criză la 40 de ani, din spusele ei, care au determinat-o să-și schimbe radical prioritățile pe care le avea în viață.

„Toată această răvășire a fost necesară, sunt persoane care își permit asta foarte târziu, când pleacă copiii de acasă, îmi place să zic despre mine că, e un altfel de viață acum.”

Te-ar mai interesa: Trecem la ora de vară. ȘOC cu efecte negative asup...

Mihaela Bilic a dezvăluit La Măruță și cum a fost pentru ea să vadă că medicul Constantin Stan pe care l-a părăsit, și-a refăcut viața cu Andreea Berecleanu.

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură. (…) Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Aceste fructe îngrașă foarte tare, chia...

Chiar dacă a simțit că ea și Constantin Stan nu se mai potrivesc, a recunoscut că a fost ciudat pentru ea să-l vadă alături de Andreea Berecleanu.

„Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie.

Te-ar mai interesa: A murit Ionuț! Tânărul a stat două luni în comă pr...

Eram de neoprit. Știam să fac în timp record bagaje pentru o zi, pentru trei zile sau pentru o săptămână. Puteam să conduc 2000 de km fără să beau apă. Odată, când am mers împreună la o conferință, am făcut București-Veneția fără oprire. Iar București-Bacău, unde se afla clinica de operații estetice, eram în stare să fac dus-întors, de două ori în aceeași zi, deci patru drumuri”, a dezvăluit Mihaela Bilic.

Te-ar mai interesa: Expert: Modul în care boala Parkinson poate fi det...

Cum a decurs întreaga despărțire de fostul ei partener de viață, Constantin Stan, când și-a dat seama că vrea să își schimbe complet viața.

“Eram un șofer extraordinar, aveam o mașină bună… și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul automobil. Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. … A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: „Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie. Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva.

Și m-am întrebat: „Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?” Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta”, a adăugat Bilic, potrivit Formula AS.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private