joi, august 18, 2022

Asocierea corectă a alimentelor poate fi soluția ideală pentru a ține greutatea sub control. Prin combinarea alimentelor, grăsimea poate fi arsă în mod adecvat; în felul acesta, în organism nu mai rămân particule de hrană nedigerate. Contrar părerii generale, alimentele trebuie asociate ca să fie acoperit tot necesarul de nutrienți pentru organism.

Recent, celebrul medic nutriționist Mihaela Bilic a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a făcut dezvăluiri importante despre asocierea alimentelor.

Te-ar mai interesa: Președintele Societății de Radiologie, reacție des...

Mihaela Bilic

Echilibrat înseamnă asociat

„Contrar părerii generale, alimentele trebuie asociate ca să fie acoperit tot necesarul de nutrienți pentru organism. Carnea conține proteine și grăsimi și nici un strop de carbohidrați, prin urmare merge de minune cu pâine sau garnitură de cartofi/orez/mămăligă. Nici fibre nu are, așa că am pus lângă niște legume la grătar. Iar cartofii, toată lumea știe, se completează perfect cu brânza sărată.

Disociat mâncăm doar atunci când vrem să slăbim, dar asta nu este nici sănătos, nici echilibrat. Care este soluția ca să ne menținem silueta, în ciuda tuturor acestor asocieri?!? Micșorăm porția! Din tot ce vedeți în foto, am mâncat mai puțin de jumătate

Te-ar mai interesa: 7 zodii vor da lovitura în curând! Ce îi așteaptă ...

S. Ca să nu existe dubii, carnea la grătar este ceafă de porc🙃…alegere apreciată de cele 4 pisici cu care am împărțit masa.

Asocierea adecvată a alimentelor:

  • Ajută organismul să ardă mai eficient grăsimile.
  • Poate asigura absorbția maximă a substanțelor nutritive, a enzimelor și a proteinelor.
  • Poate preveni eructațiile, balonarea, formarea gazelor intestinale și indigestia.
  • Se poate remedia și preveni cele mai multe probleme corelate cu obezitatea.

Slăbirea
Asocierea alimentelor este o modalitate excelentă de controlare a greutății. Ideea este că, dacă mâncați un singur tip de alimente sau mai multe alimente asociindu-le corect, capacitatea dumneavoastră de digestie și abilitatea de a descompune eficient hrana ajung la parametrii maximi.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 august 2022. Astrolog: Păzește-ți spat...

Aceasta înseamnă că organismul nu reține fragmente de alimente nedigerate, care să se transforme apoi în bulgări de grăsime, plini de toxine, și în celulită.

Combinarea adecvată a alimentelor îi permite organismului să ardă complet grăsimile. În practica mea, am descoperit că asocierea corectă a alimentelor este una dintre cele mai eficiente căi de slăbire și de menținere a greutății, potrivit fitness-nutritie.ro

Te-ar mai interesa: Noi precizări despre pastilele cu iod. Rafila: Făr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private