marți, decembrie 6, 2022

Dr. Mihail Pautov: Care este cel mai bun detox pe care putem să-l facem pentru a ne îmbunătăți sănătatea și pentru a preveni o serie de boli și afecțiuni.

„Pauza alimentară lungă și somnul calitativ de opt ore sunt cel mai bun detox pe care poți să-l faci. Și poți să-l începi de acum.

N-ai nevoie de cărți, n-ai nevoie de sucuri speciale și nu trebuie să dai bani.

Trebuie doar să-ți propui câte ore mânânci azi, câte ore vei mânca mâine, câte ore vei mânca poimâine, ideal este să fie șase sau sub șase ore în care tu mănânci și propune-ți să dormi cele opt ore”, a explicat doctorul Mihail Pautov într-un

Te-ar mai interesa: Aceste 4 zodii sunt favorizate în decembrie. Succe...

clip postat pe o rețea de socializare, citat de Radio DC News.

Poți încerca acest detox, timp de șapte zile, și vei vedea dacă starea ta de bine se va îmbunătăți.

Așadar, este foarte importantă pauza pe care o dăm organismului nostru pentru ca el să se poate detoxifia singur, căci are această capacitate.

Trebuie doar să-l ajutăm și, pe cât putem, să-l „ascultăm”. Atunci când ne trasmite anumite semnale de alarmă, este bine să vedem ce se întâmplă.

Mersul la medic și investigațiile, de pildă, reprezintă primul pas și dovada că l-am auzit și l-am ascultat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private