Categories: Ştiri sănătate

Dr. Monica Pop atacată în spital de un pacient drogat: „Este incredibil ce s-a întâmplat”

Scandalurile cu pacienți drogați, par să escaladeze. După ce un tânăr delear a spart depozitul de medicamente din cadrul Spitalului Floreasca, doamna doctor Monica Pop a devzăluit că un lăutar drogat a ajuns în stare deosebit de gravă la Spitalul de Urgențe Oftalmologice. Aflat sub influența drogurilor, tânărul drogat s-a automutilat și a agresat cadrele medicale.

Mai exact, lăutarul se afla în custodia poliţiei în momentul în care din senin a decis să se automutileze scoțându-şi singur un ochi. Individul a afost adus de urgenţă la spital, acolo unde se alfa şi medicul Monica Pop.

„Pericolul e foarte mare. E incredibil ce s-a întâmplat. De obicei lăutarii sunt cuminți, sunt oameni respectuoși, nu fac asemenea lucruri.

Da, băiatul acela s-a drogat și atunci când a fost reținut, el era drogat, dar nu a apucat încă să-și facă efectul drogul, așa cum s-a văzut ulterior, pentru că a fost adus, așa cum v-am spus de, un brancard, într-un fel de comă superficială.

Deci el efectiv și-a scos un ochi, pur și simplu. E incredibil ce s-a întâmplat. Era în arestul poliției și nu s-a gândit nimeni la așa ceva.

Și nu e prima dată când am văzut așa ceva, dar mă rog, la schizofrenici, de obicei la anumite boli, însă un drogat vă dați seama că el s-a nenorocit pentru toată viața. Şi a vrut a doua zi să îşi scoată şi celălalt ochi numai că a fost păzit pentru că erau deja avizați și nu s-a întâmplat asta”, a spus medicul care a relatat întâmplarea şi pe Facebook.

„Era violent, foarte greu de stăpânit , sărea si amenința așa cum era, cu catușe ! Când m-am apropiat cu toate ca avea catușe, m-a apucat foarte strâns de încheieturile mâinilor. Avea peste 1,90 m şi mâini foarte mari. Ne-au înconjurat imediat polițiștii , l-ai ținut şi au încercat să-i desprindă mâinile de pe ale mele”, a mai descris medicul.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„Mi-a scris apoi şi mi-a mulțumit şi mi-a promis că nu se va mai droga”

Vă spun că mi-a scris după aia că mulțumește și-a adus aminte de ce a făcut. Am înțeles că în timpul în care este drogat are niște idei în cap care nu sunt normale. Şi l-am întrebat dacă l-a durut pentru că la droguri din astea, pragul dureros e cu totul altul și a zis că nu, decât foarte puțin. Vă puteți imagina așa ceva e de neînchipuit. Să vină cu ochiul în palmă?

El a promis atunci că nu se mai apucă niciodată. Și 2 sau 3 ani după ce s-a întâmplat asta n-a mai luat. Acuma nu știu să vă spun în momentul de față ce face, dar în orice caz este o tragedie ce s-a întâmplat și alții au făcut și mai rău decât atât”, a spus medicul Monica Pop, la Antena 3 CNN.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

9 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

10 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

10 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

11 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

11 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

12 ore ago

Citeste si: