Sari la conținut

Dr. Oz devăluie secretul băuturii care arde grăsimile chiar și în somn! Obține corpul mult visat cu doar 3 ingrediente!

Dr. Oz

Am încercat băutura propusă de Dr. Oz pentru un „corp de vară” și ne-am îndrăgostit pe loc. Rezultatele sunt rapide și veți arăta minunat și în plus vă veți simți excelent!

Oriunde te-ai afla în lume, sezonul costumelor de baie nu este niciodată atât de departe. Pentru multe femei, este cea mai temută perioadă a anului. Poate provoca anxietate enormă și anxietate corporală.

Dr. Oz a adunat „suferințele” femeilor din întreaga lume și a creat această bătură simplă și delicioasă pe care a denumit-o „corpul de vară”. Băutura bifează comutatorul pentru modul de ardere a grăsimilor din corpul nostru fără a mișca un singur mușchi.

Deși alimentația sănătoasă și exercițiile fizice sunt întotdeauna cea mai bună modalitate de a pierde în greutate pe termen lung, această băutură creată de Dr. Oz arde grăsimile și vă poate accelera rezultatele. Tot ce trebuie să faceți este să serviți un pahar înainte de fiecare masă.

Sucul este  obținut doar din ingrediente naturale. Fiecare ingredient are beneficiile sale privind arderea grăsimilor, dovedite științific. Combinate într-o singură băutură, formula devine și mai puternică.

Rețeta Dr. Oz pentru „corpul de vară”:

  • cană de suc de grapefruit sau portocală sau ananas
  • 2 lingurițe de oțet de mere
  • 1 linguriță miere

Deși mierea este opțională, este recomandată deoarece elimină orice amărăciune. De asemenea, reprezintă doar 20 de calorii. Dr. Oz spune că consumul băuturii =înainte de fiecare masă va ajuta la arderea grăsimilor și la suprimarea poftei de mâncare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel