vineri, septembrie 30, 2022

„Cum iți dai seama dacă vopseaua/ tencuiala din casă te afectează negativ sau pozitiv?”, spune dr. Mihail Pautov.

Prezent la cel mai mare centru de cercetare în domeniu din Europa, Dr. Mihail Pautov, Medic Specialist Chirurg, încearcă să afle ce ne face bine și ce ne face rău, în casa.

„Ce se întâmplă aici? Multe căsuțe dotate cu zeci de senzori de temperatura, umiditate, particule fine, ioni din aer etc și roboti care simulează o locuință locuita; Milioane de date sunt analizate și în acest fel avem informații concrete asupra ce ne face bine și ce ne face rău, în casa”, explică medicul.

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Dr. Pautov a oferit detalii despre un produs special, mai exact o vopsea care este formată din pori și minerale speciale care generează ioni positivi și negativi în aerul din încapere.

Ce legătură are vopseaua cu sănătatea? Potrivit chirurgului, acești ioni, prezenți în abundenta în natura, odată eliberați în camera, se vor cupla de bacterii, virusuri și particule de praf care plutesc în aer. Astfel, ionii fac din perete un filtru de aer natural.

Dr. Pautov: „Aerul din încăperi este de cele mai multe ori MAI NOCIV decât cel de afar”

„Așa a fost dezvoltat un produs special – Baumit Ionit – o vopsea care în loc să stea inerta că o pelicula pe perete, este formata din pori și minerale speciale care generează ioni positivi și negativi în aerul din încăpere. Pe scurt, ipoteza este că acești ioni, prezenți în abundenta în natura, odată eliberați în camera, se vor cupla de bacterii, virusuri și particule de praf care plutesc în aer, incarcandu-le greutatea și astfel punandu-le la pământ => făcând din perete un filtru de aer natural care se întinde pe întreagă suprafață a pereților din încăpere”, conchide medicul specialist.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Cercetarea în acest domeniu este absolut necesara

„PS: studiile ne spun că aerul din încăperi este de cele mai multe ori MAI NOCIV decât cel de afara, chiar și din oraș; astfel, cercetarea în acest domeniu este absolut necesara și mult subevaluata”, a scris dr. Pautov, pe contul personal de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private