Sari la conținut

Dr. Sorin Ianceu, unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic din Apuseni, s-a căsătorit

Dr. Sorin Ianceu de la Spitalul din Beiuș, unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a sărbătorit recent un moment special în viața sa alături de partenera sa de viață, stomatologul Anca Bărui. Cei doi au decis să își unească destinele într-o ceremonie intimă, înconjurată de cei dragi.

Căsătoria lor a avut loc într-un cadru idilic, în mijlocul grădinilor proprietății lui Simona Dume. Aceasta a pregătit totul cu grijă și atenție, creând o atmosferă romantică și elegantă. Într-un comunicat de presă, proprietara locației a menționat că evenimentul a fost unul special și intim, desfășurat la Cigar Saloon, un salon care poate găzdui până la 60 de persoane.

Unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic din Apuseni

Printre invitați s-au numărat și cei trei copii ai cuplului, iar momentul a fost unul deosebit pentru toată familia. În cadrul ceremoniei, Sorin Ianceu a ținut să transmită un mesaj emoționant către soția sa: „Te iubesc, Viața mea!” Gestul său i-a impresionat pe toți cei prezenți, reafirmându-și dragostea și devotamentul față de partenera sa de viață.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul din Beius a intrat în atenție publică acum 9 ani după ce s-a aflat în aeronava pilotata de Adrian Iovan si s-a numărat printre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, petrecut pe 21 ianuarie 2014. El se afla în echipa medicală din avionul care îi ducea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel