vineri, iunie 2, 2023

Dr. Virgiliu Stroescumedic endocrinolog, specialist în nutriție și alimentație sănătoasă, fost cercetător științific și veterinar, a vorbit iar despre prevenirea cancerului cu ajutorul unei diete.

Pentru a elimina sau încetini această boală, consumul alimentelor de post sunt privite drept o opțiune sănătoasă. Într-o biserică acesta a explicat oamenilor cum ”omoară” postul această maladie care ucide zilnic milioane de oameni.

Te-ar mai interesa: 8 afecțiuni psihiatrice neobișnuite de care probab...

„Când spui cuvântul CANCER începe să ți se înmoaie picioarele. Toate visurile noastre se duc, toate planurile de viitor încep să trepideze, și spui: Eu nu pot să am așa ceva! E imposibil, eu nu am cancer. (…)

În momentul în care vine diagnosticul începe o revoluție, o răscoală, un tunami în noi. (…) Ca să îl vindec, dacă e posibil, să-l ameliorez sau să nu mor cu durere.

Ca să îl vindec, dacă e posibil, să-l ameliorez sau să nu mor cu durere…”, spune marele profesor.

Ce este cancerul, acea afecțiune în care celulele înebunesc?

„Celulele sunt programate genetic să aibă o viață în trei timpi: se nasc, trăiesc și mor. Și imediat când trăiesc, își fac și urmași. Celulele canceroase nu mai mor și își continuă în progresie geometrică viața.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Orice ma...

Sunt celule canceroase în eprubete din 1940 și nu mor, ele tot timpul trăiesc. Ei bine, organismul are un sistem care blochează și acest lucru face ca celula să-și revină la regimul normal.

Celulele canceroase fură energie și își schimbă programul genetic. Atunci cresc mai mult, dau metastaze. Sunt sinucigașe, dar omoară mai întâi omul.
Orice om se poate feri de cancer dacă respectă legile sănătății. Avem în noi niște forțe canceroase incredibile. Ca o tumoră canceroasă de un centrimetru să apară în om e nevoie de patru, cinci ani.(…), explică cunoscutul medic.

Te-ar mai interesa: Analize de rutină care pot salva vieți. Medic: ”În...

În acest context, medicul recomandă oamenilor o alimentație vegetală. Pentru că acestea au factor de inhibiție.

Mai jos poate fi urmărită integral înregistrarea postată pe canulul de You Tube:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private