Sari la conținut

Dr. Virginia Faur: Boala începe în stomac, moartea pornește din COLON

cancer de colon
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Pierderea în greutate poate să reducă riscul de cancer de colon

Dr. Virginia Faur: Boala începe în stomac, moartea pornește din COLON!

Care sunt simptomele bolilor de stomac și care este șansa să ai brobleme grave la colon, la aceste întrebări a răspuns dr. Virginia Faur, cercetător din domeniul farmaceutic.

Într-o postare pe You Tube, dr. Virginia Faur a vorbit despre importanța colonului. Medicul explică de ce este importantă combinarea corectă a alimentelor.

„În popor se spune că un mod de viață sănătos, începe cu un mod de viață sănătos. Și mai spune că boala începe în stomac și moartea în colon.

De aceea, sănătatea colonului este foarte importantă și putem să ne-o protejăm fiind atenți la ce punem în farfurie în viața de zi cu zi”, spune dr. Faur.

Cine ne îmbolnăvește colonul?

„Combinarea și incorectă a alimentelor, paraziții intestinali, toxicitatea”, acestea sunt doar câteva din cauzele care ne îmbolnăvesc colonul”, mai spune dr. Virginia Faur.

O altă cauză care îmbolnăvește colonul

„Dizbacterioza intestinală, adică înmulțirea necontrolată a clostridiilor în defavoarea lactobacililor. Normal, în colon ar trebui să fie 20% de floră patogenă și 80% lactobacili. Când colonul este bolnav, fenomenul este invers, explică medicul specialist. Acest lucru se poate rezolva prin alimentație.

Să ne amintim de Biblie

„La un moment dat, Mântuitorul nostru a spus unui bolnav în stare gravă: Voiești să te faci sănătos? Asta ce înseamnă? Că sănătatea depinde și de noi pentru că Domnul ne-a dat liberul arbitru ca să învățăm ce trebuie să facem să fim sănătoși”, mai spune dr. Faur.

Medicul specialist mai spune că nu trebuie să lăsăm sănătatea în dreptul altuiva să ne-o dea și să participăm conștienți și eficient la propria însănătoșire.

„Sănătatea colonului este sabotată de mai mulți factori care depind evectiv de noi. Intoxicarea organismului, paraziții intestinali, dizbacterioza intestinală și combinarea incorectă a alimentelor”, spune specialistul.

Intoxicarea organismului

„Suntem intoxicați dacă nu avem o digestie corespunzătoare, iar organele noastre de eliminare nu-și fac treaba, dacă nu elimină rezidurile metabolice acestea se depun în organism, se pot depune în țesuturi, în organe, se pot depune pe vasele sanguine. De aceea, stimularea digestiei este foarte importantă, a mai spus medicul

Așadar, Aa ne vindeca tractul digestiv, ne vindecăm de orice boală. „Deci, dacă ne vindecăm tractul digestiv, ne vindecăm de boală pentru că digestia este barometrul sănătății”.

Paraziții intestinali pot afecta grav sănătatea organismului

paraziții intestinal

„Paraziții intestinali ne distrug. Excrementele lor acide care ne intoxică sângele. Cum să ne simțim când larve întregi se plimbă prin corpul nostru? Bacteria elicobacter, care e dovedit că provoacă cancer la stomac se poate rezolva cu produse naturale destul de simplu și în timp scurt.

Cancerul, potrivit unui mare fiziolog francez, a ucis mai mulți oameni decât toate războaiele omenirii la un loc. Așadar, „paraziții intestinali ne sabotează sănătatea și trebuie să găsim căi de eliminare și să facem deparazitări de două ori pe an sau chiar tot timpul să fim atenți la deparazitarea organismului că ne putem infecta foarte mult și foarte des”, conchide medicul.

În concluzie, dr. Virginia Faur atrage atenția și întăresc faptul că „sănătatea colonului este foarte importantă. A avea un scaun zilnic este cheia vieții noastre, iar îmbolnăvirea colonului este preludiul celor mai cumplite boli”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel