Sari la conținut

Drama cumplită a unei celebre cântărețe din România: „Am fost în moarte clinică. Îmi amintesc că era un chip de om cu barbă”

Emblematică pentru muzica populară din România, Angelica Stoian a trecut printr-o experiență inimaginabilă. Aceasta a văzut moartea cu ochii.

Într-un interviu acordat regratului Aurelian Preda, marea cântăreațî a povestit că a fost la un pas de moarte după ce a intrat în moarte clinică și își amintește perfect ce a văzut.

”Am fost in moarte clinica, imediat dupa revolutie. Dar am scapat ca prin urechile acului! A fost o rascruce, o cumpana peste care am trecut. Imi amintesc ca era un chip de om cu barba si cu o fata ovala, imens, si cand am revenit plangeam in hohote de ce m-au adus…

De ce m-ati luat, era asa frumos! Doctorii mi-au spus sa incerc sa nu scormonesc cu inteligenta intamplarea ca sa nu ma marcheze. A fost cumplita treaba, cativa ani am plecat in Franta, la medici, si aveam o teama. Am scapat de aceasta teama cu credinta.”, a marturisit Angelica Stoican, potrivit Star Popular.

Niculina Stoican Stănescu, căci acesta este numele complet al artistei, nu și-a cunoscut niciodată tatăl așa cum și-ar fi dorit și asta din cauza unor ambiții.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea.

Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune. Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea.

Mama a râmas însărcinată cu mine, ei s-au despărţit şi eu am trăit cu restul familiei. Am ajuns la concluzia că dacă lucrurile nu se petreceau aşa, mama nu mai ajungea Angelica Stoican. Între el şi mama mea a fost o iubire profundă dar s-a sfârşit urât din cauză că el nu a avut puterea să recunoască că iubeşte o femeie mai tânără decât el. Mama l-a iubit profund.

M-a durut însă foarte tare atunci când mama m-a anunţat că a murit tata. Eu nu am mers la înmormântare din cauză că era ea acolo, soţia lui. Toată viaţa mea mi-am dorit să rămână el, să nu mai fie ea. Pe tatăl meu nu l-am visat niciodată.

Mama mea era in perioada respectiva o femeie extrem de ocupata. Avea concerte prin toata tara, era obosita, isi pierduse rabdarea, iar noi, eu si sora mea, pe care pot spune ca am crescut-o, eram lasate in grija unei bone.

Intr-o zi, eu am incalcat una dintre reguli si am plecat din fata blocului, asa ca nu am auzit cand mama m-a chemat in casa. Rezultatul: m-a batut cu furtunul de la masina de spalat, o bataie pe care, chiar daca am incasat-o pe buna dreptate, nu am uitat-o nici pana acum”, a mărturisit Niculina Stoican.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.