Categories: Ştiri sănătate

Drama cuplului ucis la Crevedia. Bărbatul a făcut infarct când și-a văzut soția în flăcări

Doi oameni au pierit în urma exploziilor de sâmbătă seară din Crevedia. Cei doi erau soț și soție. Fiul celor doi a relatat cum au decurs ultimele momente din viața părinților săi. Acesta a povestit catastrofa prin ochii unei persoane care își caută propria mamă.

Oana și Sorin erau copiii cuplului care a decedat în explozia de la Crevedia. Aceștia și copiii lor își deplâng părinții care au părăsit această lume cu mult prea devreme si spun că au sufletul sfâșiat.

„Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme, ne-ați lăsat singuri…”, este mesajul de durere transmis în mediul online.

Sorin este cel care a reușit să relateze ultimele clipe din viața părinților săi. În cadrul unui interviu televizat, tânărul a povestit că mama sa se afla acasă când a avut loc prima explozie. Și-a sunat fiica și a povestit ce se întâmplă, iar aceasta a rugat-o să intre în casă. Femeia nu a mai avut timp să acționeze și a fost victima exploziilor. A fost arsă în proporție de 96%, însă tot a avut puterea să ajungă singură la o ambulanță.

„Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz în toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță”, a povestit fiul victimei pentru România TV.

sursa foto: wowbiz

Bărbatul a făcut infarct când și-a văzut soția în flăcări

Băiatul victimelor exploziilor din stația GPL a povestit că a încercat să meargă acasă în cel mai scurt timp posibil. Șoseaua era deja blocată și a trebuit să conducă până pe câmp. Pe traseu s-a întâlnit și cu tatăl său, care i-a mărturisit că nu mai știe nimic despre mama sa. Din nefericire, tatăl a fost primul care a ajuns la targa pe care se afla Florica. În momentul în care și-a văzut soția arsă în proporție de 96%, a căzut lângă ea.

„Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata și mi-a zis că nu știe de mama nimic.
Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea”, a mai povestit bărbatul.

Sorin a spus că era disperat să își regăsească mama. Atunci când a văzut ambulanța, a remarcat un bărbat care era resuscitat de medici, însă nu îi mai păsa cine era. Își căuta mama, nu tatăl. După câteva minute, și-a găsit mama, însă aceasta era desfigurată. Nu a recunoscut-o decât după ochi. Ulterior, și-a dat seama că bărbatul care a făcut infarct era tatăl său.

„Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care era resuscitat, în stop cardio respirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că, în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a conchis fiul victimelor.

Recent Posts

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii după ce Casa de Pensii a inclus o nouă activitate ca vechime în muncă

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii. Se propune introducerea unei noi perioade care…

2 ore ago

10 semne tăcute că ai o infecție la rinichi. Când trebuie să mergi la medic

Semne de infecție renală. Infecțiile renale sunt relativ rare, dar pot fi grave. Cunoscută medical…

2 ore ago

Când ajung pensiile pe luna iunie

Când ajung pensiile pe luna iunie. În luna mai, s-a produs o modificare semnificativă în…

3 ore ago

Pensie mai mare cu 1.650 lei după recalculare pentru această categorie de pensionari

Pensie mai mare cu 1.650 lei. Recalcularea pensiilor pentru o anumită categorie de pensionari va…

3 ore ago

Alimentul-medicament care ar putea reduce riscul de deces din cauza demenței

Alimentul-medicament care reduce riscul de deces din cauza demenței. Datorită influențelor populare precum talk-show-urile cu…

4 ore ago

Citeste si: