Categories: Ştiri sănătate

Dramă fără margini! Un bărbat de 35 de ani, tată a doi copii, a murit după ce a fost externat din spital. Potrivit biletului de externare, acesta era „vindecat”

Dramă fără margini! Un bărbat de 35 de ani, tată a doi copii, a murit după ce a fost externat din spital. Potrivit biletului de externare, acesta era „vindecat”.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Pitești, a murit la doar câțteva zile după ce a ieșit din spital, medicii declarându-l vindecat”.

După ce s-a simțit rău, cu dureri puternice de spate, Alin Prioteasa a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde a fost diagnosticat cu hemotorax, dar şi cu bronşită, dispnee şi insuficienţă respiratori cronică.

Dramă fără margini! Un bărbat de 35 de ani, tată a doi copii, a murit după ce a fost externat din spital

Bărbatul a fost internat de urgenţă şi supus unei intervenţii chirurgicale. La externare, potrivit biletului de externare, tânărul de 35 era „vindecat”.

Medicul care a semnat biletul de externare a notat că în cazul lui Alin s-a intervenit chirurgical „sub anestezie locală” şi se „evacuează circa 1000 ml revărsat hemoragic”.

„Evoluţia postoperatorie este favorabilă, cu diminuarea drenajului pleural şi suprimarea acestuia. Pacientul se externează în curs de vindecare chirugicală”, se mai arată în biletul de externare publicat de jurnaliştii de la epitesti.ro.

Câteva zile mai târziu, Alin a ieşit din casă pentru a lua aer, însă s-a prăbuşit în parcarea din faţa blocului, soţia fiind cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Tânărul a ajuns, din nou, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde medicii au decis că starea lui este foarte gravă şi trebuie transferat la un spital din Bucureşti.

Soția vrea să dea spitalul în judecată. „Este crunt. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi”

Din nefericire, a fost prea târziu pentru Alin. Tânărul a murit, chiar dacă, potrivit soţiei, ar fi putut fi salvat.

„Vreau să dau în judecată spitalul.Voi căuta cel mai bun avocat, nu voi lăsa lucrurile aşa cu toate că de acolo ştiu că nu îl mai întoarce nimeni. Dar vreau să se facă dreptate. Atât vreau.

Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ajung şi nu vor să păţească ce a păţit soţul meu care avea o viaţă să trăiască, avea doi copii de crescut.

Este crunt şi nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că nu e de crezut. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi”, a declarat Andrara, soţia lui Alin, potrivit sursei citate.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

2 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

3 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

3 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

4 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

4 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

5 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra