duminică, iunie 4, 2023

Dramă fără margini! Un bărbat de 35 de ani, tată a doi copii, a murit după ce a fost externat din spital. Potrivit biletului de externare, acesta era „vindecat”.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Pitești, a murit la doar câțteva zile după ce a ieșit din spital, medicii declarându-l vindecat”.

După ce s-a simțit rău, cu dureri puternice de spate, Alin Prioteasa a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde a fost diagnosticat cu hemotorax, dar şi cu bronşită, dispnee şi insuficienţă respiratori cronică.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

Un bărbat din Pitești a murit, după ce medicii l-au externat din spital ca fiind vindecat. Doi copii au rămas orfani de tată

Dramă fără margini! Un bărbat de 35 de ani, tată a doi copii, a murit după ce a fost externat din spital

Bărbatul a fost internat de urgenţă şi supus unei intervenţii chirurgicale. La externare, potrivit biletului de externare, tânărul de 35 era „vindecat”.

Medicul care a semnat biletul de externare a notat că în cazul lui Alin s-a intervenit chirurgical „sub anestezie locală” şi se „evacuează circa 1000 ml revărsat hemoragic”.

„Evoluţia postoperatorie este favorabilă, cu diminuarea drenajului pleural şi suprimarea acestuia. Pacientul se externează în curs de vindecare chirugicală”, se mai arată în biletul de externare publicat de jurnaliştii de la epitesti.ro.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Câteva zile mai târziu, Alin a ieşit din casă pentru a lua aer, însă s-a prăbuşit în parcarea din faţa blocului, soţia fiind cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Tânărul a ajuns, din nou, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde medicii au decis că starea lui este foarte gravă şi trebuie transferat la un spital din Bucureşti.

Te-ar mai interesa: Semințele care desfundă vasele de sânge, curăță co...

Soția lui Alin, tânărul de 35 de ani din Pitești, care a murit după ce a fost externat din spital, sfâșiată de durere: ”Copiii întreabă non-stop de tine” | Spynews.ro

Soția vrea să dea spitalul în judecată. „Este crunt. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi”

Din nefericire, a fost prea târziu pentru Alin. Tânărul a murit, chiar dacă, potrivit soţiei, ar fi putut fi salvat.

„Vreau să dau în judecată spitalul.Voi căuta cel mai bun avocat, nu voi lăsa lucrurile aşa cu toate că de acolo ştiu că nu îl mai întoarce nimeni. Dar vreau să se facă dreptate. Atât vreau.

Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ajung şi nu vor să păţească ce a păţit soţul meu care avea o viaţă să trăiască, avea doi copii de crescut.

Te-ar mai interesa: „Cele mai nesănătoase produse” pe care ar fi bine ...

Este crunt şi nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că nu e de crezut. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi”, a declarat Andrara, soţia lui Alin, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private