sâmbătă, aprilie 1, 2023

Drama Laurei Lavric. Îndrăgita artistă și-a deschis inima și a făcut confesiuni dureroase despre momentul care i-a sfâșiat inima.

Mama Laurei Lavric s-a stins din viață în urmă cu 7 ani. Pe lângă această pierdere, artista a mai trecut printr-un moment dificil, atunci când nu a putut să fie prezentă la înmormântarea tatălui său.

Când a aflat că tatăl său s-a stins din viață, Laura Lavric era plecată într-un turneu. Fiul artistei s-a gândit să îi ascundă vestea tragică, așa că a aflat adevărul abia când s-a întors în România.

Te-ar mai interesa: Aceste pastile curăță și detoxifică ficatul, elimi...

”Când a murit tata, eram în Canada. Nu mă așteptam să moară el, fratele mamei era bolnav. Eram în Canada și am visat că aveam geanta goală, eram îngrijorată rău, plânsă toată. Eram convinsă că o să se întâmple o nenorocire. Îl sun pe Victor (fiul meu). El tocmai se întorcea de la înmormântare. Nu a vrut să-mi spună. Aveam contract pentru turneul din Canada, nu puteam să plec, oricum. Și dacă mă întorceam, el fusese înmormântat deja. Toți au hotărât să îmi ascundă asta. Turneul dura două luni. Fiul meu știa că țin mult la tata! L-am sunat atunci și tot eu eram supărată pe el, l-am repezit la telefon.

Te-ar mai interesa: Suferă de o boala cruntă, care l-ar putea omorî în...

Când am ajuns acasă, el mă aștepta la aeroport. Avea barbă, purta doliu, eu l-am luat la rost că și-a lăsat barbă. Înainte să mă urc în mașină, mă prinde de mână și-mi spune că trebuie să-mi zică ceva. Mie nu mi-a venit să cred! Am leșinat lângă mașină. Până la Iași am plâns fără oprire! Am făcut și indigestie. A fost un șoc imens! Am făcut o criză, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig nu puteam. M-a tras fiul meu din pat, am ieșit în balcon, mi-am revenit!”, a povestit Laura Lavric în direct în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...


Laura Lavric, infectată cu COVID-19

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas. (…) Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect.

Mi-a trecut și văd prin casă totul plin de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a declarat Laura Lavric la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Medic: acestea sunt 5 semne cheie ale demenței „de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private