marți, iunie 6, 2023

Loredana Chivu a dat un interviu despre un moment de cumpănă din viața ei, care a determinat-o să ia o decizie fără precedent: să își pună capăt zilelelor. Detaliile din viața vedetei au ieșit la iveală abia acum.

Loredana Chivu a povestit că a vrut să se sinucidă, ajungând într-o stare foarte gravă la spital, după ce a înghițit un pumn de pastile pentru a-și pune capăt zilelor.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Loredana Chivu despre episodul trist din viața ei când a vrut să se sinucidă

„Am ales altă viață, așa cum mi-am urmat inima și am ajuns din nou..jos. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată. În două luni am pierdut copilul, pe care mi-l doream”, a spus ea.

Întrebată dacă a vrut să se sinucidă, Loredana a răspuns afirmativ. „Da. Mi-am dat drumul la tabletă și am luat toate pastilele pe care le aveam. Și de acolo eu nu mai știu. M-am trezit la Terapie Intensivă, după trei zile, aproape moartă”, a mai declarat fosta asistentă TV, care a pierdut atunci o sarcină cu gemeni, potrivit a ceea ce se scria în presă la vremea respectivă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

Întrebată de prezentatorul emisiunii „În Oglindă” dau au existat raporturi de violență în relațiile ei, Loredana Chivu a răspuns afirmativ.

Aceasta a vorbit și despre un eveniment marcant din viata ei: sinuciderea tatălui ei.

„El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine.(..)

Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia toată viața. Sufeream enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă”, a dezvăluit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Operată de 8 ori greșit

Loredana Chivu a vorbit și despre un alt episod neplăcut: operațiile greșite prin care a trecut. Cel mai probabil este vorba de operația în zona posteriorului, unde a fost injectată cu o substanță ileagală la acea vreme în România.

„Acea substanță, ca un cancer, a început să îmi mănânce pielea, la propriu. Și am fost operată de opt ori greșit…Atunci am crezut ca mi-am văzut moartea cu ochii”, a mai spus ea acum.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

„Pentru că ei au dat greș cu toate operațiile m-am trezit într-o dimineață că nu eram capabilă să mă ridic.(..) La clinică am ajuns leșinată mai mult. Ajungând acolo cu tensiunea 6 nu mai eram conștientă”, povestea Loredana recent, în legătură cu coșmarul trăit din cauza operației

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private