vineri, mai 27, 2022

O celebră cântăreață de la noi a făcut o mărturie șocantă. Într-o emisiune televizată, aceasta a povestit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Medicii au dat verdictul final, iar ea este forțată să aleagă.

Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație. Nu mai este cale de scăpare. Medicii au dat verdictul final, iar asta în ciuda faptului că îndrăgita cântăreață de muzică populară amână momentul în care se va opera.

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

Artista a fost diagnosticată cu artroză, medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din Capitală au efectuat o intervenție chirurgicală în acest sens în urmă cu doi ani.


Elena Merișoreanu are probleme de sănătate

Din nefericire, problemele se țin lanț de celebra doamnă a muzicii populare. Elena Merișoreanu trebuie să se opereze la picior, în ciuda faptului că a încercat să se trateze cu diverse medicamente.

Acum doi ani, cântăreața mărturisea că „toată viața a cântat pe tocuri”, aspect care i-a ridicat probleme în timp. După ce a trecut prin intervenția medicală efectuată la Spitalul „Foișor”, Elena Merișoreanu a precizat că a avut „dureri mari”.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

„Efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația”, mărturisea la acea vreme artista. Urmează o altă operație. „… nu se mai reface”

Se pare că nici cu tratamentul pe care l-a urmat până în prezent, cântăreața nu a reușit să evite masa de operație. Elena Merișoreanu a transmis într-o intervenție la Antena Stars că nu se simte foarte rău, însă amână intervenția chirurgicală din cauza programului artistic încărcat pe care îl are.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Artista va amâna operația

„Cartilajul nu se mai reface. Nu mă simt chiar așa de rău, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis că nu e problemă dacă amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune”, a declarat într-o intervenție televizată Elena Merișoreanu, potrivit EVZ.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private