Sari la conținut

Drama vieții unui pacient. Medicii i-au refuzat transplantul de rinichi. Motivul este crucial

Semne și simptome că ai probleme cu rinichii
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Semne și simptome că ai probleme cu rinichii

 

Drama vieții unui pacient. Un american, care are nevoie de un transplant de rinichi pentru a rămâne în viața, a fost refuzat de medici. Motivul este crucial, relatează Daily Mail.

Serul anticovid face diferența între viață și moarte. Chad Carswell, în vârstă de 38 de ani, crede cu tărie că vaccinarea ar trebui să fie o alegere și nu crede că serul anticovid este foarte eficient în prevenirea infecției.

„Am avut COVD de două ori, așa că am dezvoltat anticorpi naturali”, a declarat veteranul din Forțele Aeriene pentru sursa citată când a fost întrebat despre motivele pentru care refuză vaccinul.

„O mulțime de oameni de știință spun că sunt mai în siguranță datorită anticorpilor mei naturali. Are mai mult de-a face cu faptul că încearcă să te forțeze să faci ceva”, a spus el.

Carswell a avut șase atacuri de cord și este dublu amputat. Rinichiul său funcționează la patru la sută din capacitate și este supus dializei.

Aproximativ 100 de persoane s-au oferit să îi doneze un rinichi, a spus el, dar nu poate primi un transplant la Atrium Health Wake Forest Baptist Hospital din Winston-Salem, care cere candidaților la transplant să fie vaccinați.

„Politica Atrium Health Wake Forest Baptist urmează standardul actual de îngrijire din Statele Unite, care este de a vaccina toți pacienții aflați pe listele de așteptare sau care sunt evaluați pentru transplant”, a precizat spitalul într-un comunicat.

Întrebat despre starea sa de sănătate, Carswell a declarat pentru DailyMail: „Sunt încă aici, așa că asta este tot ce contează”.

„Multă lume crede că sunt anti-vax. Eu nu sunt anti-vax. Sunt mai degrabă : Nu-mi pasă de vax”, a mai declarat Carswell.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: