joi, septembrie 24, 2020

Un nou drog face prăpăd printre tinerii din întreaga lume! În oraşul britanic Manchester, mai multe persoane consumatoare au putut fi văzute mergând aiurea, având privirea goală și sfârşind jos, pe stradă, unde au căzut fără cunoștință.

Drogul Zombie a ajuns însă şi în ţara noastră.

La vederea unui consumator care a folosit acest drog, cei mai mulţi spun că senzaţia lor a fost că au de-a face cu un „zombie”, cu un manechin fără viaţă.

Citește și:

În localitatea Câmpia Turzii, mai mulţi tineri au fost filmaţi sub efectul acestui drog, iar imaginile au devenit virale pe internet.

În acest context, Avocatul Poporului a anunţat că s-a sesizat din oficiu după publicarea acestor imagini.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situația a numeroși tineri surprinși prăbușiți pe străzile orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, sub influența drogului “Zombie”.

Citește și:

Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituția României privind protecția copiilor și a tinerilor. Mass-media a prezentat, în 19 septembrie 2018, o situație alarmantă existentă la nivelul orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, unde a pătruns în rândul tinerilor un drog de mare risc, denumit ”Zombie”.

Imaginile surprinse arată mai mulți tineri care par a fi sub influența drogurilor și care zac prăbușiți pe trotuare și prin parcurile localității, tineri despre care presa relatează că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au declanșat o anchetă cu privire la această situație.

Citește și:

Din primele rezultate, se pare că a rezultat că tinerii ar fi consumat un drog nou introdus pe piața consumatorilor de droguri din România, extrem de periculos, denumit sugestiv ”Zombie”, se arată în document.

Parteneri