Sari la conținut

Drojdia ajută organismul să rămână tânăr și în formă

ingredientul

Drojdia ajută organismul să rămână tânăr și în formă. Conține nu mai puțin de 17 vitamine diferite (majoritatea din complexul B), 16 aminoacizi, 14 săruri minerale și circa 46% proteine.

Este un aliment natural complet, util în terapia și profilaxia multor boli.

Consumul frecvent al drojdiei de bere are efect regenerator, iar persoanele în vârstă pot constată în doar câteva luni o ameliorare a stării generale și un surplus de energie.

Consumând drojdie, celule vii pătrund în organism și atacă toxinele întărind totodată sistemul imunitar.

Reface flora intestinală distrusă de medicamente și antibiotice și este un ingredient recomandat și în dietele pentru slăbire.

Drojdia de bere este recomandată în boli precum enterita, colită, diaree, ciroza ficatului, toate formele de avitaminoza B, diabet zaharat, furunculoza, acnee și seboree, scleroză în plăci, osteomielita, pneumonie, gripe, variolă sau anemie.

Drojdia de bere mai este recomandată în avitaminoze, afecțiuni neurologice și neuromusculare.

Ea ajută la creșterea părului, mărește rezistență la oboseală, ușurează eliminarea toxinelor și deșeuri metabolice și este recomandată în stările de denutriție extremă, de slăbiciune constituțională, pentru bolnavii hrăniți cu sondă.

Cu excepția persoanelor alergice, tratamentul cu drojdie nu are contraindicații.

Există mai multe feluri de drojdie de bere, cea mai bună fiind cea cultivată pe cerealele maltate și nu cea obișnuită, care are mai puține vitamine. Drojdia proaspătă  este ingredientul care face să crească aluatul, dar din farmacii se pot cumpăra comprimate de drojdie, care se administrează conform prospectului.

Știați că 100 grame de drojdie de bere furnizează:


– proteine cât 250 g de carne
– glicogen cât 65 g de pâine
– de10 ori mai multă vitamina B1 decât pâinea integrală
– de două ori mai multă vitamina B2 decât ficatul
– de 10-20 de ori mai multă vitamina PP decât carnea
– de 10 ori mai multă vitamina B6 decât carnea
– de 5-10 ori mai mult acid pantotenic decât cerealele
– de 20 de ori mai mult acid folic decât tărâțele de grâu?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel