Sari la conținut

Ducesa de York, bolnavă și ea de cancer, transmite un mesaj „plin de admirație” pentru Kate Middleton

Sarah Ferguson
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Ducesa de York, bolnavă de cancer

Sarah Ferguson, Ducesa de York, bolnavă și ea de cancer, a declarat că este „plină de admirație” pentru Prințesa de Wales, care a anunțat vinerea trecută că este tratată pentru cancer după două luni de speculații și fake news-uri cu privire la starea ei de sănătate.

Sarah Ferguson este fosta soție a Prințului Andrew, fratele regelui Carol al III-lea, care în prezent e îndepărtat din viața publică din cauza legăturii sale cu un caz de abuz asupra copiilor.

Ducesa de York, mesaj emoționant pentru Kate Middleton

Ducesa de York a fost diagnosticată cu melanom malign, descoperit în timp ce primea tratament pentru cancerul de sân. 

„Sper că acum îi vor oferi timp, spațiu și intimitate pentru a se vindeca. Toate gândurile și rugăciunile mele sunt la Prințesa de Wales când își începe tratamentul. Știu că va fi înconjurată de dragostea familiei ei și toată lumea se roagă pentru cel mai bun rezultat”, a spus ducesa într-un mesaj postat pe rețelele sale de socializare, potrivit huffingtonpost.es.

Sarah Ferguson a subliniat, de asemenea, că „în calitate de persoană care s-a confruntat cu propriile lupte cu cancerul în ultimele luni”, este „plină de admirație pentru modul în care Kate a vorbit public despre diagnosticul ei” și notează că declarația ei „va face un bine extraordinar pentru creșterea gradului de conștientizare.”

În ianuarie anul trecut, Sarah a fost diagnosticată cu melanom malign care a fost descoperit în timp ce era tratată pentru cancerul de sân. Cancerul a fost găsit după ce medicii au îndepărtat mai multe alunițe în timp ce ea era supusă unei intervenții chirurgicale de reconstrucție în urma unei mastectomii.

După ce a aflat despre acest diagnostic, ducesa a recunoscut că primirea unui alt diagnostic atât de curând după ce a fost tratată pentru cancer de sân – în vara anului 2023 – a fost „deranjantă”.

Casa Regală lovită de un blestem?

Casa Regală pare lovită de un blestem. Reamintim că Palatul Buckingham a anunțat la începutul lunii februarie că regele Charles a fost diagnosticat cu cancer și primește tratament.

La nici o lună și ceva de la acest anunț, Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că urmează tratament după ce testele medicale făcute în urma intervenţiei chirurgicale abdominale suferite în ianuarie au indicat că are cancer.

Ducesa de York anunțase deja că suferă de cancer la sân când a fost diagnostiocată și cu melanom malign.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel