Categories: Ştiri sănătate

Durere fără margini în lumea medicală: Mama apreciatului medic ginecolog Horia Cioflan, supranumit medicul cu mâini de aur, a murit în ziua înmormântării fiului

Medicul Ștefania Cioflan, mama medicului Horia Cioflan care a decedat în urma cu două zile, a murit chiar în ziua înmormântării fiului. Femeia era devastată de durere după pierderea fiului.

,,Cum să înțelegi că mama lui, dna Dr pediatru Stefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormantat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blandete ieșita din comun, „a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare” MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidela: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare Har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a spus Iuliana Niță pe Facebook, transmite Gorj Express.

Medicul Horia Cioflan, doctor în științe medicale și șef al Secţiei de Ginecologie al Spitalului Băneasa, a decedat în urmă cu două zile.

Horia Cioflan: cel mai bun specialist în obstetrică-ginecologie de pe continent

Sursă foto: Sanador

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie de pe continent. Din păcate, potrivit unor informații neconfirmate încă de familie, medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său, iar de atunci, s-a aflat în comă.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă». Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai.

A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Medicul Horia Cioflan nu a fost doar un înger ce a salvat mii de vieți, ci și un om dedicat meseriei și familiei sale. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile tuturor cunoscuților se îndreaptă către familia îndurerată care a pierdut două suflete mult prea devreme.

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra