Sari la conținut

Durere fără margini în lumea medicală: Mama apreciatului medic ginecolog Horia Cioflan, supranumit medicul cu mâini de aur, a murit în ziua înmormântării fiului

Sursă foto: RomaniaTV
Îngenuncheată de durere la aflarea veștii că fiul său este în comă, Ștefania Cioflan, medic pediatru, a suferit și ea un infarct și a ajuns la spital, unde și-a dat ultima suflare

Medicul Ștefania Cioflan, mama medicului Horia Cioflan care a decedat în urma cu două zile, a murit chiar în ziua înmormântării fiului. Femeia era devastată de durere după pierderea fiului.

,,Cum să înțelegi că mama lui, dna Dr pediatru Stefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormantat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blandete ieșita din comun, „a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare” MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidela: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare Har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a spus Iuliana Niță pe Facebook, transmite Gorj Express.

Medicul Horia Cioflan, doctor în științe medicale și șef al Secţiei de Ginecologie al Spitalului Băneasa, a decedat în urmă cu două zile.

Horia Cioflan: cel mai bun specialist în obstetrică-ginecologie de pe continent

Dr. Horia Cioflan
Sursă foto: Sanador

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie de pe continent. Din păcate, potrivit unor informații neconfirmate încă de familie, medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său, iar de atunci, s-a aflat în comă.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă». Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai.

A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Medicul Horia Cioflan nu a fost doar un înger ce a salvat mii de vieți, ci și un om dedicat meseriei și familiei sale. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile tuturor cunoscuților se îndreaptă către familia îndurerată care a pierdut două suflete mult prea devreme.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel