miercuri, iunie 29, 2022

Dureri de spate: evitați aceste trei alimente pentru a atenua disconfortul cu 80%.

Deși în trecut erau considerate o consecință a îmbătrânirii, durerile de spate afectează acum oamenii din toate grupele de vârstă din diverse cauze, uneori chiar și leziuni. The Lancet, în 2018, a dezvăluit că durerile de spate sunt una dintre principalele cauze de dizabilitate din întreaga lume.

Dar ceea ce este mai rău este faptul că acest lucru este de așteptat să se înrăutățească – incidența durerilor de spate este de așteptat să crească și nu definitiv.

Te-ar mai interesa: Mai ușor să previi. Află 5 reguli FENG SHUI pentru...

O serie de măsuri de sănătate pot ajuta la atenuarea disconfortului, yoga și exercițiile fizice fiind cele mai populare.

Dar acum, experții cred că uneori dieta ar putea fi un vinovat responsabil pentru durerile de spate. Prin urmare, abținerea de la anumite alimente ar putea ajuta la ameliorare.

Dureri de spate: evitați aceste trei alimente pentru a atenua disconfortul cu 80%

Iată care sunt alimentele pe care trebuie să le evitați pentru a reduce durerile de spate cu 80%.

1. Gluten

Conform unui studiu din 20202 din revista Medical Hypotheses, sensibilitatea la gluten este asociată cu durerile cronice de spate. Prin urmare, abținerea de la gluten ar putea ajuta la ameliorarea disconfortului. Glutenul este o proteină care se găsește în alimente precum grâu, orz și secară. Respectarea unei diete fără gluten poate ameliora durerile de spate cu 80%.

Te-ar mai interesa: Câtă apă e nevoie să bem? Nutriționist: Nu există ...

2. Grăsimi

Grăsimile nu sunt toate dăunătoare pentru sănătate dacă știi ce alegeri să faci. Cu toate acestea, uneori, grăsimile pot provoca inflamații în vezica biliară, organul care eliberează bilă pentru a descompune alimentele și a digera grăsimile. Atunci când se acumulează prea multe grăsimi în vezica biliară, poate duce la inflamație și durere în partea superioară a abdomenului care iradiază spre spate.

Te-ar mai interesa: Speranță pentru persoanele care nu merg. Profesoru...

3. Zahăr

Zahărul este rareori recomandat ca parte a unei diete sănătoase, deoarece se știe că declanșează un răspuns inflamator dureros. Zahărul duce de obicei la sensibilitate la insulină, creștere în greutate și obezitate – uneori chiar și colesterol ridicat.

Ingredientul dulce poate duce, de asemenea, la inflamație cronică și durere. Prin urmare, pentru a preveni disconfortul cauzat de durerile de spate, încercați să vă abțineți de la zahăr în primul rând.

Te-ar mai interesa: Previziunile astrologului: ”Luna iulie dă tonul pe...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private