joi, iunie 24, 2021

Oamenii de știință au analizat mult timp efectele consumului de vin roșu asupra siluetei, iar rezultalele sunt îmbucurătoare. 

Un studiu realizat la Universitatea Harvard pe 20,000 de femei a arătat

că participantele care au consumat două pahare de vin roșu pe zi, nu au avut probleme cu kilogramele în plus. Alte studii au scos la iveală că vinul roșu stimulează procesul de ardere al grăsimilor.

The Journal of Nutritional Biochemistry  a publicat un studiu care încercat să determine ce efect au strugurii și cum reușește vinul roșu să stimuleze scăderea în greutate. Experimentul a fost făcut pe șoareci de laborator și a demontrat că șoarecii cărora li s-a administrat extract de vin roșu, erau mai puțin predispuși să depoziteze grăsime la nivelul ficatului, iar nivelul glicemiei li s-a diminuat.

Un pahar de vin în loc de gustare

Persoanele care preferă vinul roșu în locul gustărilor dintre mese, nu au decât de câștigat. Băutura are mai puține calorii decât o felie de tort, înghețată sau chipsuri. Și nici nu conține grăsimi nesănătoase.

O americancă susține că a reușit să scape de 3 kilograme în tri săptămâni cu ajutorul vinului roșu. A ajutat-o să-și țină în frâu pofta de dulciuri și să mănânce mai puțin înainte de culcare.

Beneficiile vinului roșu

  • Pe lângă faptul că ajută la slăbit, are o mulțime de beneficii pentru sănătate, datorită conținutului de resveratrol.
  • Resveratrolul este un antioxidant puternic care previne cancerul, protejează inima și previne Alzheimerul.
  • Resveratrolul prelungește viața și crește performanțele sportive.

ATENȚIE!

Chiar dacă vinul roșu este sănătos și ajută la slăbit, nu trebuie să exagerați cu consumul. Secretul constă în moderație. Limitați-vă la un pahar-două pe zi.

 

Ultimele stiri

Parteneri