vineri, iunie 2, 2023

Echinocțiul de primăvară 2022 are loc azi. Din punct de vedere astrologic, Soarelui intră în Berbec. Este momentul care marchează sosirea primăverii astronomice în emisfera nordică. În acest context, Daniela Simulescu, astrolog DC News, a „deschis harta momentuli pentru România”. Ea spune că „Jupiter este amplificat şi este şi lângă Neptun, care amplifică şi mai mult”.

Echinocțiul de primăvară 2022. Daniela Simulescu: „Alianțe spulberate, bani…”

Potrivit astrologului, până la următorul echinocțiu, „unele alianțe, fie politice, fie sociale, fie mediatice, nu vor mai fi cum sunt acum, se schimbă, dar de dragul schimbării, pentru a liniști apele”.

Te-ar mai interesa: 7 boli pe care poți să le moștenești de la părinți...

„Am deschis harta momentului pentru România. Uitându-mă în astrograma acestei hărţi, primul lucru care mi-a sărit în ochi este că are ascendentul în Fecioară, iar guvernatorul Fecioarei, Mercur, este în Peşti, lângă Jupiter. Prima idee a fost de abundenţă, dar de o abundenţă înşelătoare pe ici, pe colo, pentru că Mercur lângă Jupiter este amplificat şi este şi lângă Neptun, care amplifică şi mai mult”, a spus Daniela Simulesuc.

Luna, în careu cu Pluto, aduce tensiuni

„Luna, care este foarte importantă, este în Casa 2 – banii, resursele, taxele, veniturile de la alții. Face un careu cu Pluto, ceea ce înseamnă că, dacă nu reinventăm anul acesta un sistem financiar, nu ne va merge bine. Pluto în Casa 5 vorbește despre tipare vechi, tradiționale. (…) Luna, în careu cu Pluto, aduce tensiuni, rezistențe și lupte foarte puternice între ce facem cu banii pe care îi avem și ce am făcut cu banii pe care i-am avut”, a spus Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

Daniela Simulescu: „O să avem o vară foarte interesantă”

„O să avem o vară foarte interesantă, mai ales pe tot ceea ce înseamnă resurse. (…) Trebuie să învăţăm să negociem altfel cu oamenii din exterior, cu fondurile pe care le primim. (…) Dacă vrem să mergem în faţă, să schimbăm, să dizolvăm ce a fost vechi. Avem un pic de prospeţime cu Soarele în Berbec. Acesta zice Hai, schimbă relaţiile! Schimbă ceva! Fii îndrăzneţ. Dacă nu renunţăm la ce este vechi, rămânem în naftalină”, a spus Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

Daniela Simulescu: „Dacă ai aşteptat un moment în care ai vrut să renunţi la confort şi să te provoci, acesta este anul”

„Nu vorbim doar despre vindecarea de după pandemie, dar vorbim şi de celelalte probleme pe care o să începem să le avem. O să ne dăm seama că sănătatea mintală nu există. Mulţi dintre români vor începe să renunţe la stilul de dinainte, care era foarte sigur. Vor căuta să se provoace. Dacă ai aşteptat un moment în care ai vrut să renunţi la confort şi să te provoci, acesta este anul. Este un an nemaipomenit!”, a transmis Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

Astrologul a mai spus că „dacă vrei o aventură sau câteva luni sabatice, să te arunci şi să rezişti pe ce îţi oferă Universul, acum este momentul. Jupiter lângă Neptun te dizolvă, te sparge bucăţele, nu mai ştii de unde, cum, dar acum este momentul să faci un pas. Exact acum!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private