duminică, octombrie 2, 2022

Echinocțiul de toamnă vine cu surprize: Mercur retrograd continuă să tulbure apele! Vezi cum sunt influențate zodiile pe două săptămâni. Previziuni complete.

Mercur retrograd continuă să tulbure apele

Pe 23 septembrie, când are loc Echinocțiul de toamnă, Mercur își continuă mișcarea retrogradă în zodia Balanță. Acest fenomen ne influențează să evaluăm toate legăturile și să stabilim alte limite și alte permisiuni.

Te-ar mai interesa: Dieta cu care Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilo...

Din 23 septembrie până în 2 octombrie, Mercur va continua mișcarea retrogradă în zodia Fecioară, făcându-ne extrem de concentrați asupra lucrurilor care au nevoie de transformare.


Echinocțiul de toamnă vine cu surprize: Soarele rămâne sub influența Balanței

Echinocțiul din 23 septembrie vine să restabilească echilibrul în viața noastră

Soarele, de asemenea, rămâne sub influența Balanței, și ne îndeamnă să ne dorim să trăim în armonie și echilibru. Luna nouă din 26 septembrie ne etalează ambele părți ale poveștilor, ca să luăm cele mai bune decizii legate de transformările profunde, dar ne aduce și surprize importante.

Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Berbec
În perioada aceasta, mai ales în a doua și a treia decadă din septembrie, nu ar trebui să mizați noroc! Aveți grijă la problemele legate de sănătate, să vă întăriți imunitatea și să îmbunătățiți rutina zilnică! În plus, vor fi destul de probabile situațiile neplăcute care pot pune în pericol fundalul psiho-emoțional. Deciziile pripite și acțiunile prost concepute vor fi pline de dificultăți și eșecuri atât pe calea profesională, cât și în sfera monetară.

Te-ar mai interesa: Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sân...

Taur
Acordați atenție lucrurilor mărunte pentru a nu ajunge într-o situație dificilă. Puteți fi atrași în aventuri riscante care nu exclud rezultate neprofitabile. Tot profesional, oferta de revenire la un vechi loc de muncă, reluarea cooperării cu un fost angajator o să devină relevantă în acest moment. Perioada de după 22, poate aduce tensiuni în relații, ciocniri de interese și diferențe de opinie, iar ele pot slăbi legăturile de afaceri și de prietenie.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat și-a spus părerea despre cazul...

Gemeni
În perioada imediat următoare, aveți grijă de amenajarea locuinței, de curățenia de acolo, dar să nu uitați complet de responsabilitățile de muncă! Nu este momentul potrivit pentru creșterea carierei, deci acolo va trebui să vă ocupați de lucrurile de rutină. Medical, unele afecțiuni se pot agrava și n-ar fi rău să vă supuneți unei examinări preventive. Respectați o alimentație adecvată, plimbați-vă mai mult în aer curat și faceți mai mult sport.

Te-ar mai interesa: Rică Răducanu internat de urgență în spital. Probl...

Rac
Acceptați acum comunicarea cu cei dragi, rezolvarea unor probleme de familie, călătorii în comun, indiferent ce stare vă provoacă ele! Cu Marte în casa 12, nu veți dispune de multă energie și forță fizică mult timp, așa că nu vă ambalați la lucruri grele, care au nevoie de efort sau care sunt presante psihologic! Apar tensiuni, poate chiar probleme în justiție, pierderi financiare sau chiar probleme medicale. Veți ști să ieșiți din situații confuze dacă aplicați terapia cu râs.

Te-ar mai interesa: CNCAN, după explozia unei mine la centrala nuclear...

Leu
În perioada imediat următoare, veți avea șansa de a semna noi contracte importante. Dar să nu uitați nici de relațiile de lungă durată! Există posibilitatea de a întâlni oameni cu care ați studiat, cu care ați fost prieteni în tinerețe sau cu care ați locuit în aceeași curte. Aceste conexiuni vor aduce bucurie și impresii vii. Spre final de perioadă, vă veți concentra mai mult pe relațiile afective, unele dintre ele având ca temă diferențele de interese și finanțele.

Fecioară
Chiar dacă la modul general perioada se va desfășura sub steagul instabilității, voi veți putea acționa în concordanță cu tendințele actuale ale vremii, adaptându-vă cu ușurință la condițiile de schimbare rapidă și păstrându-vă un calm de invidiat. În intervalul 16-19 al lunii, amânați achizițiile și investițiile majore, monitorizați cu atenție finanțele, deoarece există posibilitatea unor cheltuieli neplanificate, pierderi financiare, tot felul de eșecuri și înșelătorii!

Horoscop. Balanță
Pentru voi, va fi mai dificil să negociați cu calm, să faceți compromisuri și să vă ocupați de problemele importante. Dispozițiile ostile ale altora și tot felul de neînțelegeri vor interfera cu activitățile voastre productive. Acordați atenție sănătății și întăriți imunitatea, deoarece poziția soarelui este slabă! Vizitați un medic dacă va fi cazul, faceți o cură de multivitamine, iar dacă aveți boli cronice, fiți atenți la semnalele corpului.

Scorpion
Ies la iveală lucruri nefinalizate, iar ele vor necesita reparare. Mă refer la neconcordanțe în chestiuni prioritare, la tensiuni în sfera relațiilor interpersonale. Așadar, toate situațiile din septembrie ar trebui supuse unei analize amănunțite, pentru că altfel, dificultățile se pot prelungi, devenind problema lunilor următoare ale anului. Pot apărea vechi cunoștințe a căror apariție bruscă poate provoca o serie de noi probleme și amintiri neplăcute.

Săgetător: Va trebui să deveniți martori sau arbitri

Vă puteți trezi implicați fără voia voastră în unele probleme ale cunoștințelor, unele chiar cu procese și scandaluri. Va trebui să deveniți martori sau arbitri. În același timp, o poziție consecventă și adecvată dură, vă poate scăpa de numeroase posibile necazuri. Afectiv, acolo unde există puncte comune de vedere, chiar dacă se pot ivi neînțelegeri, ele vor fi trecătoare. Însă unde deja unul trage într-o parte și altul în partea cealaltă, tensiunile se vor agrava, potrivit clickpentrufemei.ro.

Horoscop. Capricorn
Aveți mare grijă, în perioada această, pentru că se pot ivi probleme apăsătoare, deoarece se prefigurează tensiune în domeniul relațiilor interpersonale. Vor urma zile nefavorabile, când discuțiile și negocierile importante vor fi dificile și puțin probabil să dea rezultate vizibile. Grijă inclusiv la propriile erori sau ieșiri temperamentale! Medical, Marte va exacerba manifestările unor boli cronice dacă vă veți neglija. Puneți mai mult accent pe sănătate!

Vărsător
Energiile acestor două săptămâni vă defavorizează, mai ales în sectorul financiar. Se pot ivi schimbări bruște de promisiuni și acorduri, iar ele conduc la încălcarea intereselor personale. Medical, am câteva observații de făcut – perioada poate fi dificilă, așa că aveți grijă când faceți sport, când călătoriți, când faceți treabă în sfera domestică! Există riscul ca dacă vă împiedicați accidental, să puteți ajunge cu ușurință la spital. Mare atenție!

Horoscop. Pești
În perioada aceasta, sectorul financiar va fi o preocupare intensă pentru voi, mai mult ca niciodată. Pe bună dreptate, deoarece neglijența legată de bani se poate transforma în pierderi. Se pot ivi probleme, iar unele dintre ele chiar necesitând oameni cu competențe care pot da sfaturi pertinente. Dacă ne referim la cazurile legate de moștenire, vânzare – cumpărare de proprietăți sau înregistrare a unei pensii, acestea vor fi finalizate cu succes.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private