duminică, ianuarie 29, 2023

Efectele vinului rosu asupra sanatatii sunt cunoscute de mult timp de catre expertii in nutritie si frumusete. Efectele vinului rosu asupra sanatatii sunt unele dintre cele mai benefice, in primul rand datorita proprietatilor antioxidante existente ale acestuia.
Pe langa efetele asupra sanatatii insa, vinul rosu are si o serie de alte beneficii asupra frumusetii
EFECTELE VINULUI ROSU ASUPRA SANATATII
– Antioxidantii care se gasesc in vinul rosu dau pielii un efect de stralucire. Tocmai de aceea in unele saloane de cosmetica se foloseste vin rosu pentru realizarea unor masti faciale.
– Vinul rosu are proprietati antiinflamatorii datorita antioxidantului reservatrol. Acest antioxidant are efect benefic si asupra creierului, prevenind boli precum dementa.
– Vinul rosu are un efect benefic si asupra glicemiei din sange. Acelasi antioxidant mentionat mai sus poate sa stimuleze secretia de insulina care la randul ei reduce nivelul de glucoza din sange. Asadar, consumul de vin rosu poate preveni aparitia diabetului de tip II.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private