Sari la conținut

El este clarvăzătorul care a prezis pandemia COVID-19. Previziunile sumbre pentru anul 2023

De la familia regală la politică și vedete pop, tânărul de 37 de ani a făcut niște predicții uluitoare. Este momentul anului în care începem să ne uităm la ceea ce ar putea aduce anul viitor – și un mentalist din Londra spune că are răspunsurile.

Nicolas Aujula spune că a prezis încă din 2018 că un focar de gripă va avea un efect global devastator, despre care acum susține că a fost pandemia de COVID.

De asemenea, i s-a creditat că a prezis pierderea electorală a lui Donald Trump în 2020; incendiul devastator din 2019 de la Catedrala Notre-Dame din Paris și dezintegrarea familiei regale britanice.

Acum, bărbatul în vârstă de 37 de ani și-a oferit predicțiile pentru ceea ce ne rezervă 2023.

Iată primele șapte „viziuni” ale sale pentru ceea ce ne putem aștepta să aducă noul an.

1. Un incendiu va cuprinde o clădire regală

Așa cum susține că a prezis infernul de laNotre-Dame, Aujula crede că un incendiu va cuprinde un palat regal sau, eventual, un palat prezidențial.

El a spus pentru The Sun că tulburările politice vor duce la o lovitură de stat în încercarea de a înlătura un lider, dar nu a precizat unde.

2. Popularitatea familiei regale va scădea

„Cred că veniturile și popularitatea familiei regale vor scădea”, a prezis Aujula.

„Deci își pot vinde proprietățile, sau vor transforma ceva într-un hotel, sau vor trebui să se diversifice.”

3. Regele Charles va avea probleme de sănătate

Regele Charles al III-lea va avea probleme cu „inima sau circulația”, a spus Aujula.

În timp ce problemele cardiace pot fi o surpriză, așa-numitele „degete de cârnați” ale regelui Charles au fost deja comentate în acest an – o afecțiune care poate fi cauzată de probleme de circulație.

4. Criza economică nu are un sfârșit

În mod destul de deprimant, Aujula a prezis că declinul economic în Marea Britanie – și probabil în alte țări care trec prin aceleași probleme – va fi „pe termen lung”.

„Cred că perioada cea mai grea va veni la sfârșitul deceniului”, a spus el.

„Vom intra în recesiune și lucrurile se vor îmbunătăți, apoi vom avea alta recesiune. Cred că va exista o dublă recesiune la nivel global. În consecință, vom vedea multe pierderi de locuri de muncă și companii care se vor închide.”

5. Madonna va avea un „an greu”

În ceea ce privește predicțiile culturii pop, Aujula a spus că Madonna va experimenta „durere” în 2023.

„Simt că va avea un an greu ”, a spus el despre starul pop în vârstă de 64 de ani.

În ultimele luni, fanii și urmăritorii au fost șocați de schimbarea aspectului fizic al Madonnei și de o parte din conținutul video întunecat pe care l-a postat pe Instagram.

Dar Aujula nu a precizat ce ar cauza durerea Madonnei – doar că ea o va experimenta.

6. Beyonce își va „pune la îndoială relația”

Beyonce

A doua predicție a culturii pop a lui Aujula s-a învârtit în jurul căsătoriei lui Beyonce cu Jay-Z.

El a spus că cântăreața ar putea „trece printr-o mică schimbare și o tranziție în viața ei și ar putea pune la îndoială relația ei”.

Înseamnă asta că o separare sau un divorț este în cărți?

Va trebui să așteptăm și să vedem.

7. O bătaie la o ceremonie de premiere

Dacă ai crezut că Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Academiei a fost cel mai controversat lucru care s-a întâmplat la o ceremonie de premiere, s-ar putea să vrei să te gândești din nou.

Aujula a spus că va avea loc o altă confruntare exclusiv masculină la un festival de film sau o emisiune de premii în 2023, pentru a rivaliza cu „Slapgate” de anul acesta.

Cine este Nicolas Aujula?

Descriindu-se pe pagina sa de Instagram ca terapeut, astrolog, vindecător, realizator de film și „vizionar publicat la nivel mondial”, Aujula a spus că și-a dat seama pentru prima dată că are abilități psihice la vârsta de 17 ani.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel