Sari la conținut

Elena Băsescu s-a angajat la un post TV cunoscut. Ce post va ocupa fiica fostului președinte

Din cuprinsul articolului

Elena Băsescu s-a angajat la un post TV cunoscut. Fost europarlamentar, fiica mai mică a lui Traian Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deţinut de Adrian Sîrbu, scrie Ziare.com.

Sursa citată notează că Elena Băsescu a început deja să vină în redacţia Aleph News de azi, miercuri, 4 ianuarie, informaţie confirmată şi de sursele Paginademedia.ro.

Elena Băsescu va scrie știri

Elena Băsescu nu este (deocamdată) pe prezentare, ci ar urma să scrie ştiri.

Paginademedia.ro a încercat să ia legătura cu Elena Băsescu. Răspunsul ei după ce jurnalistul Paginademedia.ro s-a prezentat, a fost: „Nu pot vorbi acum la telefon”. Apoi, a închis brusc.

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a fost europarlamentar între anii 2009 şi 2014. În 2020, a candidat – fără succes – la Camera Deputaţilor, din partea PMP. Ulterior, a fost angajată consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel