vineri, octombrie 22, 2021

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la Institutul Matei Balș din București. Artista a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, deși e vaccinată cu schema completă. 

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență

pe patul de spital din cauza virusului COVID-19. Artista este internată la Institutul Matei Balș din Capitală, potrivit Antena 3.

S-a îmbolnăvit deși e vaccinată cu schema completă

Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost vaccinată cu schema completă, dar din păcate, starea ei de sănătate s-a agravat.

Artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală în urmă cu doar o lună. Pe lângă operația la fiere, suferită în urmă cu ceva timp, Elena Merișoreanu s-a operat și la picior.

Potrivit sursei citate anterior, aceasta se simţea rău de mai bine de o săptămână, din cauza unei răceli

puternice, dar nu a mers la spital imediat.

Cea care a depistat că artista este infectă cu virusul COVID-19 a fost chiar fiica Elenei Merişoreanu care a decis până la urmă să-i facă mamei sale un test antigen.

Care e starea Elenei Merișoreanu

“Sunt aşa şi aşa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigaţiile aici, la Matei Balş, am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer şi antigripalul.

Colectivul de aici e nemaipomenit.

Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine.

Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală.

(…) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse.

Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat salvarea aseară, m-a adus aici.

Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”, a spus duminică Elena Merişoreanu, la Antena 3.

Ultimele stiri