Categories: Ştiri sănătate

Elena Merișoreanu trebuie să slăbească 15 kilograme: „Medicul m-a atenționat”. Ce dietă va ține?

Elena Merișoareanu este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși ea își menține în mod impecabil aspectul tenului, medicii îi recomandă să aibă grijă și de greutatea fizică.

Recent, cântăreața a spus că medicii i-au recomandat să slăbească 15 kilograme pentru a-și menține sănătatea la un nivel optim.

Ea s-a confruntat cu kilogramele în plus din cauza unei operații suferite la ambele membre inferioare.

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu este determinată să ajungă la greutatea optimă și să asculte cu atenție sfatul medicilor.

Ea spune că va urma o dietă și, de asemenea, va încerca să facă cât mai multă mișcare.

Elena Merișoreanu trebuie să slăbească 15 kg

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit click.

Ce dietă va urma pentru a slăbi?

Deoarece crede că este foarte important să slăbească, Elena Merișoreanu va începe prin a mânca mai multe legume și a face și puțin sport. Cele două elemente o vor ajuta să ajungă la greutatea bună, susține artista.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Recent Posts

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii după ce Casa de Pensii a inclus o nouă activitate ca vechime în muncă

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii. Se propune introducerea unei noi perioade care…

8 ore ago

10 semne tăcute că ai o infecție la rinichi. Când trebuie să mergi la medic

Semne de infecție renală. Infecțiile renale sunt relativ rare, dar pot fi grave. Cunoscută medical…

9 ore ago

Când ajung pensiile pe luna iunie

Când ajung pensiile pe luna iunie. În luna mai, s-a produs o modificare semnificativă în…

9 ore ago

Pensie mai mare cu 1.650 lei după recalculare pentru această categorie de pensionari

Pensie mai mare cu 1.650 lei. Recalcularea pensiilor pentru o anumită categorie de pensionari va…

10 ore ago

Alimentul-medicament care ar putea reduce riscul de deces din cauza demenței

Alimentul-medicament care reduce riscul de deces din cauza demenței. Datorită influențelor populare precum talk-show-urile cu…

10 ore ago

Citeste si: