miercuri, mai 25, 2022

Elena Merișoareanu este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși ea își menține în mod impecabil aspectul tenului, medicii îi recomandă să aibă grijă și de greutatea fizică.

Recent, cântăreața a spus că medicii i-au recomandat să slăbească 15 kilograme pentru a-și menține sănătatea la un nivel optim.

Ea s-a confruntat cu kilogramele în plus din cauza unei operații suferite la ambele membre inferioare.

Te-ar mai interesa: Hepatita misterioasă la copii sau variola maimuței...

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu este determinată să ajungă la greutatea optimă și să asculte cu atenție sfatul medicilor.

Ea spune că va urma o dietă și, de asemenea, va încerca să facă cât mai multă mișcare.

Elena Merișoreanu trebuie să slăbească 15 kg

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit click.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: ai pielea palida sau pistrui? ...

Ce dietă va urma pentru a slăbi?

Deoarece crede că este foarte important să slăbească, Elena Merișoreanu va începe prin a mânca mai multe legume și a face și puțin sport. Cele două elemente o vor ajuta să ajungă la greutatea bună, susține artista.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Te-ar mai interesa: O nouă pierdere a medicinii românești. S-a stins d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private