marți, mai 24, 2022

Elena Udrea a vorbit astăzi în fața instanței din Bulgaria. „Sunt o mamă, vă rog să țineți cont de asta!”, ar fi spus, în lacrimi, fosta politiciană.

„Sunt o mamă, vă rog să țineți cont de asta!”, ar fi spus Elena Udrea în fața instanței din Bulgaria, potrivit Antena 3. În plus, ar fi fost surprinsă plângând în sala de judecată.

A cerut „orice altă măsură, dar nu arestul, pentru că vrea să fie alături de copilul ei”, informează sursa citată.

Te-ar mai interesa: Simptome de demență: dacă tânjiți după aceste trei...

Elena Udrea fusese dată în urmărire, după ce poliţiştii nu au găsit-o la domiciliul său din Corbeanca, de lângă Bucureşti, de unde ar fi trebuit să o ridice pentru încarcerare.


Elena Udrea fugise din România

Fostul ministru al Turismului părăsise ţara, înainte ca Instanţa Supremă să decidă, definitiv, că ea trebuie să execute şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

„Ca urmare a interesului manifestat de reprezentanţii mass-media faţă de ieşirea din ţară a unei persoane de sex feminin, cetăţean român, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează următoarele: persoana în cauză a părăsit teritoriul ţării în cursul dimineţii de 07 aprilie 2022, pe cale terestră, în mod legal, deoarece nu avea restricţionat dreptul la liberă circulaţie de către instituţiile competente”, se preciza într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

Te-ar mai interesa: Rețineți data de 29 Iunie. Astrolog: Moment bun pe...

În iunie 2018 când s-a dat decizia definitivă în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea era în Costa Rica, unde ceruse azil politic.

Ea s-a întors în iulie 2019 în România. Prin această hotărâre, magistrații Instanței Supreme au aplicat o hotărâre a Curții de Justiție a Uniunii Europene, care a stabilit că judecătorii naționali poți ignora o decizie a Curții Constituționale a României, dacă sunt anulate sentințe în dosare de fraude cu fonduri europene.

Te-ar mai interesa: Ce efect au energizantele asupra creierului nostru...

Este a doua oară când Elena Udrea fuge din ţară pentru a nu fi dusă la închisoare. În anul 2018, ea s-a sustras de la altă condamnare şi a fugit în Costa Rica. Acolo, a fost arestată, ulterior, şi extrădată în România.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private