joi, mai 19, 2022

Elena Udrea, MESAJ din închisoare. Fostul ministru al Turismului rupe tăcerea și transmite câteva gânduri prin intermediul soțului ei, Adrian Alexandrov.

”După vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena dorește sa va transmită gândurile ei:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ca sunt arestata ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotriva! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Te-ar mai interesa: 6 tehnici utile în cazul atacurilor de panică...

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.


Un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul Elenei Udrea transmis prin iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Te-ar mai interesa: De ce să consumi MIERE? Efecte SPECTACULOASE pentr...

Elena Udrea va fi adusă în țară după ce decizia de extrădare va rămâne definitivă. Cel mai probabil, fostul ministrul al turismului, va fi adus cu mașina deoarece distanța dintre Sofia și București este una destul de mică.

Elena Udrea are de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute.

Bulgaria a decis extrădarea

Instanța de la Sofia a decis astăzi, 19 aprilie, ca Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, să fie extrădată în România. Decizia nu este definitivă. Elena Udrea a încercat să conteste mandarul european de arestare, apărătorii ei susținând că acesta nu este valabil, deoarece sentința din România prin care a primit șase ani de închisoare nu este definitivă. Ea a fost atacată cu recurs în casație, potrivit EVZ.

Te-ar mai interesa: Dietă Oana Roman. Cum a slăbit 20 de kilograme: Oa...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private