Sari la conținut

Elevă, violată în toaleta liceului de patru adolescenți

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Elevă, violată în toaleta liceului. Într-un liceu din Dâmbovița a avut loc un incident șocant, unde o elevă în vârstă de 17 ani ar fi fost victima unei agresiuni sexuale comise de patru adolescenți.

Se pare că incidentul a avut loc la începutul lunii februarie, iar cei patru presupuși agresori au fost arestați preventiv în cursul zilei de marți. Mai mult, trei dintre aceștia erau deja subiectul unei investigații într-un alt dosar privind agresiunea sexuală, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

Sursa menționează că victima a reclamat agresiunea la Poliție abia pe 10 aprilie.

Elevă, violată în toaleta liceului

Potrivit plângerii, fata ar fi fost dusă într-o pauză în toaleta școlii, unde băieții – cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani – ar fi forțat-o să întrețină acte de natură sexuală.

„La data de 10 aprilie 2024, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie, din Pucheni, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale. Din investigaţiile efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, s-a constatat că, la începutul lunii februarie 2024, într-un liceu din localitatea Voineşti, o minoră, de 17 ani, ar fi fost agresată sexual şi ar fi fost constrânsă să întreţină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma dosarului penal deschis, cei 4 adolescenți au fost arestaţi preventiv. Trei dintre ei erau deja cercetaţi într-un alt dosar, tot pentru agresiune sexuală, spun polițiștii.

„La data de 22 aprilie 2024, minorul de 17 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar, la data de 23 aprilie 2024, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Totodată, la data de 23 aprilie 2023, prin încheierea Judecătoriei Târgovişte, faţă de cei trei minori, de 15 şi 16 ani, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Precizăm că cei trei se aflau deja sub măsura arestului preventiv fiind cercetaţi într-o altă cauză penală ce vizează săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracţiunea de viol, complicitate la tentativă la infracţiunea de viol şi complicitate la infracţiunea de viol”, au mai transmis reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel