duminică, iunie 4, 2023

Elon Musk, fondatorul SpaceX și Tesla, l-a provocat la o luptă corp la corp pe Vladimir Putin, președintele Rusiei. Miliardarul practică cele mai populare sporturi de contact și este pasionat de acestea de foarte mult timp.

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin, președintele Rusiei, la o luptă corp la corp, iar cel care va câștiga va primi ultimul cuvând în legătură cu situația din Ucraina.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Putin, provocat de Elon Musk la luptă

Propunerea a fost lansată de Elon Musk printr-un mesaj pe Twitter, pe care l-a trimis inclusiv către contul de Twitter al Kremlinului.

El a scris chiar în rusă și i-a întrebat pe urmăritori ”dacă sunt de acord cu această luptă”.

Într-un recent interviu, Elon Musk a recunoscut că este pasionat de sporturile de contact și că lucrează la sala de forță în limita timpului disponibil.

Mai precis, se știe faptul că Elon Musk a practicat la nivel amator sporturi precum taekwondo, karate, judo și jiu-jitsu brazilian, notează Ziare.com.

Vladimir Putin, pe de altă parte, a rămas fără centurile sale la judo și taekwondo. Federația internațională de specialitate i-au revocat dreptul la aceste centuri în urma conflictului început în Ucraina.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Vladimir Putin, rămas fără centuri

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a rămas fără centura neagră la taekwondo, după ce federaţia internaţională de specialitate a decis să-i retragă această distincţie oferită în 2013, scrie News.ro.

Liderul rus primise centura neagră de 9 Dan, cea mai înaltă distincţie în arte marţiale orientale, în 2013, la o vizită în Coreea de Sud.

„World Taekwondo condamnă cu fermitate atacurile brutale contra nevinovaţilor din Ucraina, lucru care contravine viziunii noastre: pacea este mai importantă decât victoria”, a anunţat organizaţia într-un comunicat, precizează sursa citată.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

Federaţia Internaţională de Judo a decis, de asemenea, suspendarea lui Putin din calitatea de preşedinte de onoare şi ambasador.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private