Sari la conținut

Elon Musk s-a așezat în genunchi în fața fondatorului Google. Cum a ajuns în această situație jenantă

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Elon Musk ar fi îngenunchiat pentru a implora iertare din partea lui Sergey Brin – fondatorul Google, la o petrecere la începutul acestui an, Brin a  aflat de aventura lui Musk cu soția sa și a cerut divorțul, potrivit unor surse apropiate acestora. 

Se spune că Musk a avut o scurtă aventură cu soția lui Brin, Nicole Shanahan, la Art Basel, un eveniment artistic care se întinde pe mai multe zile, în Miami, în decembrie anul trecut. Acest lucru l-a determinat pe Brin, al optulea cel mai bogat om din lume, cu o avere netă de 95 de miliarde de dolari, să ceară divorțul în ianuarie.

Brin și Shanahan au fost căsătoriți timp de patru ani și au împreună o fiică de 4 ani

Chiar dacă a susținut că motivul divorțului ar fi „diferențele ireconciliabile”, The Wall Street Journal, citat de dailymail, a raportat duminică că aventura lui Musk cu Nicole a fost cea care a dus la sfârșitul căsniciei lor.

Art Basel a avut loc la Miami, între 2 decembrie și 4 decembrie anul trecut. Potrivit surselor Nicole și Sergey aveau deja probleme conjugale din cauza stresului cauzat de COVID-19. De asemenea, se certau pentru îngrijirea fiicei lor de patru ani.

Nu este clar dacă Sergey a participat la Art Basel, dar Musk, proaspăt celibatar după despărțirea de Grimes, a fost acolo și la un moment dat a devenit romantic cu Nicole. O lună mai târziu, Sergey a cerut divorțul.

La o petrecere după ce Sergey a cerut divorțul, se pare că Musk a dat peste el și i-a cerut iertare. Public, el și-a acceptat scuzele, dar cei doi – chiar dacă au fost cândva prieteni apropiați – acum nu își mai vorbesc. Musk nu a comentat acuzațiile.

Se spune că Brin deține mai multe acțiuni în numeroasele afaceri ale lui Musk, însă le-a ordonat asistenților săi să le vândă pe toate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel