sâmbătă, mai 28, 2022

După doi ani de pauză, celebrul artist Elton John și-a anunțat fanii că a reluat turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road”: „Trăim vremuri ciudate, dar o să ne distrăm de minune”.

Celebrul rocker britanic Elton John, în vârstă de 74 de ani, a revenit pe scenă. Acesta şi-a reluat turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road”, revenind pe scenă, în New Orleans, după o pauză de aproape doi ani, relatează joi Reuters.  

Te-ar mai interesa: Ziua Igienei Menstruale 2022: 5 sfaturi de igienă ...

„Farewell Yellow Brick Road” este ultimul turneu din activitatea lui Elton John. Concertul a început inițial în septembrie 2018, însă a fost întrerupt pandemiei de COVID-19.  La fel ca alţi muzicieni, artistul a fost nevoit să îşi amâne spectacole live. Artistul, celebru pentru hituri precum „Tiny Dancer” şi „Crocodile Rock”, a urcat din nou pe scenă miercuri seara, în New Orleans.

„Uau, n-am mai susţinut niciun spectacol din 6 martie 2020. Este o experienţă nouă pentru noi, n-am avut niciodată atâta timp liber în viaţa mea… cântând cel puţin de când aveam 17 ani”, a spus artistul în faţa spectatorilor.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerelor de Sân...

„Aţi păstrat biletele acestea 745 de zile. Nu am cuvinte să vă mulţumesc suficient pentru că aţi fost atât de răbdători. Trăim vremuri ciudate, dar o să ne distrăm de minune”, a mai adăugat celebrul cântăreț.

Sir Elton John, cu o carieră muzicală de peste 50 de ani, a anunţat în luna septembrie că din cauza unor probleme la şold este nevoit să-şi reprogrameze concertele de la Paris din octombrie 2021 pentru iunie 2023.

Te-ar mai interesa: Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în ...

El va cânta în America de Nord până la sfârşitul lunii aprilie. Va concerta apoi în Europa, urmând să revină în America de Nord, înainte de a susţine spectacole în cadrul aceluiaşi turneu, anul viitor în Australia şi Noua Zeelandă. „Farewell Yellow Brick Road” se va încheia Europa în 2023, conform sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private