miercuri, septembrie 28, 2022

Emil Boc împreună cu mai mulți angajați ai Primăriei municipiului Cluj-Napoca au donat sânge, săptămâna aceasta, în cadrul unei campanii și îi încurajează și pe alții să îi urmeze exemplul. 

„Am fost prezent astăzi, alături de colegii mei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj pentru a dona sânge. Le mulțumesc încă o dată tuturor care au răspuns acestei inițiative și vă încurajez pe fiecare, dacă puteți, să donați sânge pentru că orice gest de acest fel poate fi de neprețuit! Dacă puteți face un bine să-l faceți! Felicitări întregii echipe de la Centrul Regional de Transfuzie Cluj pentru dedicația și profesionalismul de care dau dovada în permanență”, a spus Emil Boc.

Te-ar mai interesa: Agenția Antidrog: Noi măsuri pentru consumatorii d...

„Vă invit și pe dumneavoastră să faceți asta, este un lucru sănătos pentru fiecare cetățean, poate ajuta la nevoie pe oricine care, nu se știe, Doamne ferește, are nevoie de intervenția noastră. Nu se întâmplă nimic, acul e fin, mâna doamnelor este la fel de fină, o echipă absolut admirabilă, profesionistă la Centrul de Transfuzii. Este a treia oară, am fost în noiembrie, în martie și acum. Se dă și zi liberă, dar eu nu am ce să fac cu ziua liberă, Primăria trebuie coordonată!”, a mai precizat Emil Boc, la o emisiune radio.

Sursa: monitorulcj.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private