Sari la conținut

Emily Burghelea, declarații cutremurătoare după accidentul GRAV în care a fost implicată: Moartea ne-a făcut cu mâna

emily burghelea
sursa foto: evz

Emily Burghelea a oferit primele sale declarații în urma accidentului grav pe care l-a suferit. Influencera a traversat un moment de cumpănă și a recunoscut că s-a temut pentru viața ei.

Emily Burghelea, accident înfiorător în Mauritius

În timpul concediului petrecut în Mauritius, Emily Burghelea era cât pe ce să-și piardă viața în timp ce se îndrepta spre aeroportul în care urma să se îmbarce în cursa spre România. Impactul accidentului, în care a fost implicată și nașa influenceriței, a fost surprins într-o înregistrare video.

Autoturismul în care se afla Emily Burghelea s-a izbit frontal de un camion. Vehiculul se deplasa cu o viteză de 80 de kilometri pe oră. Influencerul a reușit să ajungă în România și a fost în stare să relateze momentele de groază prin care a trecut.

Printr-o postare pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a povestit că a fost nevoită să fie supusă unei intervenții chirurgicale. De asemenea, influencerul a mai spus că doar credința ei în Dumnezeu a ferit-o de ce era mai rău,scrie EVZ.

emily burghelea
sursa foto: evz

Clipe de groază

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a declarat Emily Burghelea.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate vedea cum Emily Burghelea are fața umflată. Ulterior, influencerul a relatat cum a reușit să supraviețuiască în urma unui accident terifiant la care a fost implicată alături de nașa ei.

Fosta asistentă a relatat modul în care s-a derulat incidentul și cum a reacționat după accident. Aceasta a avut la dispoziție cinci minute ca să ajungă la aeroport, acolo unde o așteptau soțul și copiii ei. În ultima curbă, șoferul, orbit de farurile mașinilor care circulau din sens opus, a piedut controlul direcției și s-a izbit frontal de un camion.

Imediat după ce a reușit să scape cu viață, Emily Burghelea a rostit Rugăciunea Tatăl Nostru, adunându-și toate puterile și îngrijindu-și nașa aflată în stare de inconștiență.

Moartea ne-a făcut cu mâna

„Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, Striga doar «Where is my son?», un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară.

Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a scris Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel