vineri, septembrie 30, 2022

Elena Udrea spune că stă „ilegal în pușcărie”, iar Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au respins, vineri, excepția de constituționalitate formulată de fosta politiciană.

Elena Udrea ar fi vrut să o poată îmbrățișa pe micuță, însă judecătorii au respins cererea sa. Este primul an în care vedeta nu îi este aproape fiicei sale, Eva Maria, de ziua de naștere.

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

Emoția pe care Elena Udrea nu o pate ascunde: L-am rugat pe Dumnezeu

Potrivit deciziei pronunțate vineri, s-au respins ca inadmisibile cererile de sesizare a Curţii Constituţionale a României cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 432 alin. (1) şi (4) din Codul de procedură penală, formulate de către Liberiu Tudor Breazu şi Elena Gabriela Udrea .

Instanța obligă contestatorii la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia este cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare.

O altă decizie a magistraților Curții Supreme este de respingere, ca inadmisibile, a apelurilor declarate de Liberiu Tudor Breazu, Rudel Obreja şi Elena Gabriela Udrea împotriva deciziei penale nr. 41 din data de 7 aprilie 2022, pronunţată de Completul de 5 Judecători Penal.

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Apelanţii sunt obligați la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia pronunțată vineri în acest dosar este definitivă, potrivit Antena 3.

În urmă cu trei zile, Elena Udrea a scris un mesaj pentru fiica sa Eva, cu ocazia zilei de naștere. Ea spune că „în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

Fosa politiciană este închisă la Penitenciarul Târgșor din data de 16 iunie, acolo unde execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul Gala Bute. Fostul ministru a fost prins după ce a fugit din țară, dar a fost găsită în Bulgaria.

Udrea: Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

”La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

Te-ar mai interesa: Acum s-a aflat! Adevăratul motiv al morții Reginei...

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”. Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)”, a scris Elena Udrea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private