miercuri, decembrie 2, 2020
Elena Oceanu

O fetiță de 5 ani din SUA, diagnosticată cu leucemie și-a recăpătat zâmbetul când a reușit să întâlnească o Cenușăreasă la fel ca ea – fără păr.

Isabella s-a luptat cu această boală, pentru prima dată, la vârsta de 3 ani. Acum, doi ani mai târziu, boala i-a revenit iar micuța este mult mai conștientă de faptul că părul i-a căzut complet din cauza chimioterapiei. Nu iese niciodată fără pălărie în public și suferă pentru faptul că nu arată ca celelalte fete. Așa că mama ei a contactat o fotografă din New Jersey cu speranța că aceasta îi va reda bucuria de care duce atât de mult lipsă.

Într-adevăr, Alana a știut exact ce să facă – a vorbit cu modelul său pentru personajul Disney Cenușăreasa, știind cât de mult îi plac Isabellei basmele, și a organizat o ședință foto. Mai mult, Alana i-a dat modelului o cască specială, pe care o folosesc actorii când trebuie să joace rolul unui personaj chel.

Așadar, în ziua respectivă, fetița a văzut o Cenușăreasă cheală, dar mai presus de toate , frumoasă: „Când Isabella a văzut-o, reacția ei a fost de nedescris. A simțit că poate fi o prințesă la rândul ei”.

Parteneri