luni, septembrie 26, 2022

Medicul epidemiolog Octavian Jurma își prezintă într-o nouă postarea indignarea față de autorități pentru felul în care au gestionat pandemia de coronavirus, dar și pentru măsurile pe care le-au întreprins guvernanții pentru a gestiona cel de-al patrulea val pandemic. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, specialistul susține că țara noastră a depășit ”recordul mondial absolut, de la începutul pandemiei și până azi, de moarte săptămânală”, iar numărul deceselor va continua să crească. Mai mult, medicul le dă un sfat celor din ministere și instituții.

Te-ar mai interesa: Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie: Tensiuni ...

„Au savarsit-o! Au crucificat poporul asta!

Valul 4 a ajuns nestanjenit la varf saptamana trecuta si masurile luate saptamana asta par acum doar un exercitiu de cosmetica menit sa ascunda aceasta atrocitate inimaginabila intr-o tara care se pretinde crestina.
Graficul este elocvent. Romania a depasit recordul mondial absolut (de la inceputul pandemiei si pana azi) de moarte saptamanala de COVID-19 la 1 milion de locuitori*.
Valul de decese va continua sa cresca pentru cel putin inca o saptamana, chiar daca valul de cazuri a inceput sa scada.
Nici un alt stat nu si-a lasat nepasator poporul sa moara intr-o asemenea masura de COVID-19 fara sa faca nimic sa impiedice catastrofa, dimpotriva indepartand masurile de limitare ramase din valurile trecute. Nici un alt stat nu si-a invinuit poporul pentru ca a cazut in prapastia in care l-a indemnat sa intre.
Aceasta atitudine monstruoasa fata de viata semenilor nu poate ramane si de data aceasta trecuta cu vederea pentru ca se va repeta, asa cum se repeta deja de 3 valuri tocmai din convingerea ca pot scapa cu vorba pe moarte calcand.
PS. Un sfat pentru cei din ministere si institutii. Cereti ordin scris pentru orice „eroare” vi se cere sa faceti in perioada asta ca sa nu descoperiti ca „eroarea” este de fapt o ilegalitate.
*Numarul de decese mediu in 7 zile la 1 milion de locuitori”, și-a încheiat postarea epidemiologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private