vineri, februarie 3, 2023

Este absolut necesar să consumi mandarine iarna. Iată care sunt beneficiile pentru sănătate ale mandarinelor: un fruct delicios și destul de benefic pentru sănătate și organism, ceea ce îți oferă posibilitatea de a-l consuma în multe feluri, deoarece se potrivește la toate mesele! 

De ce să mâncăm mandarine iarna? Potrivit medicilor, aceste fructe mici Antioxidanții din mandarine îți protejează organismul prin neutralizarea radicalilor liberi și a efectelor nocive ale stresului oxidativ pe care aceștia le provoacă.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

Aceste molecule dăunătoare sunt implicate în dezvoltarea unor afecțiuni cronice precum bolile de inimă, artrita și cancerul.

Mandarinele, precum și pielea lor, sunt surse bogate de antioxidanți, cum ar fi vitamina C, beta-criptoxantina și flavonoide, care vă pot proteja organismul de multe boli.

Mandarinele întăresc sistemul imunitar

Vitamina C din mandarine poate ajuta la protejarea sistemului tău imunitar, protejându-ți astfel organismul de viruși și bacterii. Acest lucru are ca efect reducerea șanselor de a dezvolta o boală.

Îmbunătățește aspectul pielii

Colagenul este o proteină care conferă structură, rezistență și stabilitate țesuturilor conjunctive, inclusiv pielii tale.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc. Este ...

Vitamina C conținută în mandarine poate promova producția de colagen, îmbunătățind astfel vindecarea rănilor și reducând semnele de îmbătrânire.

Ține kilogramele sub control

Mandarinele conțin puține calorii, dar sunt bogate în fibre, menținându-vă sătul pentru mai mult timp. Astfel, este mai ușor să obțineți reducerea greutății corporale.

Îmbunătățește funcția cardiacă

Studiile arată că vitamina C poate reduce factorii de risc pentru bolile de inimă prin reducerea tensiunii arteriale, agregarea plachetară, îmbunătățirea funcției vaselor de sânge și scăderea nivelului de trigliceride și a colesterolului LDL (rău) din sânge.

Te-ar mai interesa: Urolog: Apa care poate duce la apariția cancerului...

Mangerina este foarte ușor de curățat pur și simplu cu mâinile, oferindu-vă posibilitatea de a o avea mereu cu dumneavoastră.

Așadar, adăugați o mână de nuci și veți avea o gustare gata preparată, cu puține calorii, care vă va sătura într-o clipă, potrivit Pro News.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private