sâmbătă, iulie 2, 2022

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial al companiei de distribuție electrică, în perioada 20-26 Decembrie mai multe orașe din România se vor confrunta cu oprirea temporară a energiei electrice. Sunt vizate județele Ilfov, Giurgiu dar și București. Întreruperi vor fi şi în Vestul ţării, în judeţele Arad, Timişoara, Caraş Severin şi Hunedoara.

„E-Distribuţie a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Te-ar mai interesa: Ce să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă...

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, se arată în comunicatul transmis de E-Distribuție.

În 22 decembrie, curentul va fi oprit în Măgurele (străzile Zorilor, Aluniş, Fabrica de Mobilă, străzile adiacente), Afumaţi (străzile Găneasa şi Moineşti) şi din Ciorogârla (străzile Crinului, Viitorului, Narciselor, Aviatorilor, Şcolii, străzile adiacente), în perioada 09:00-17:00.

Te-ar mai interesa: Cod galben și portocaliu de ploi și vijelii în jum...

În data de 23 decembrie, curentul va fi oprit între orele 09:00-17:00 în Popeşti Leordeni, (străzile Speranţei şi Leordeni de la intersecţia cu Strada Taberei până la intersecţia cu intrarea Speranţei).

HARTA ORAȘELOR CUM VA FI ÎNTRERUPT CURENTUL

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private