duminică, martie 26, 2023

Asociatia SAMAS, singura rețea de educatori perinatali din țară, dă startul campaniei de strângere a formularelor de 2%, și îi premiază pe toți contribuabilii care reușesc să strângă cât mai multe formulare 2%.

Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor posibilitatea de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat anual către o organizație neguvernamentală, așa cum este Asociația SAMAS. Pentru a direcționa 2% către SAMAS, este nevoie de completarea Formularului 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau a Declarației 200 (pentru venituri din alte surse). Aceasta nu este o donație sau o sponsorizare, ci o parte a impozitului deja achitat, ce poate fi redirecționată către o entitate non-guvernamentala. Practic, contribuabilii au posibilitatea să dicteze în mod precis statului unde ajung acești 2% din banii pe care statul îi reține oricum din veniturile declarate de fiecare.

Te-ar mai interesa: Accident grav feroviar în România! O locomotivă a ...

Asociația SAMAS a contribuit la îmbunătățirea stării de santatate a 5.400 de bebeluși prin cursuri de educație perinatală cu părinții și a ajutat la informarea corectă a peste 110.000 de mămici. Fondurile strânse vor fi investite în educația perinatală a și mai mulți părinți.

Toți cei care se implică și ajută Asociația SAMAS să strângă cât mai multe formulare va fi premiat ca Voluntar SAMAS, după cum urmează:

a. Pentru 20 de formulare strânse pentu a fi depuse – 2 cursuri de grup SAMAS la alegere
b. Pentru 30 de formulare strânse pentu a fi depuse – 2 sedințe de reeducare abdo-perineală
c. Pentru 40 de formulare strânse pentu a fi depuse – o pompa de sân manuală Philips
d. Pentru 50 de formulare strânse pentu a fi depuse – 5 sedințe de masaj
e. Pentru 60 de formulare strânse pentu a fi depuse – o manduca
f. Pentru 70 de formulare stranse pentu a fi depuse – program de nutritie

Te-ar mai interesa: Theo Rose: Copilul meu…Nu știu ce a avut. Po...

Înscrierile se fac la Asociația SAMAS, din Strada Parângului, nr. 43, sector 1, București, sau la telefon: 0766 864 567.

Mai multe detalii despre concurs și regulament puteți găsi aici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private