Sari la conținut

Ești în această zodie? Ai un avertisement clar de la astre: Este foarte puternic

horoscop zilnic
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Zodii norocoase

Ești în această zodie? Ai un avertisement clar de la astre! Mercur se întoarce în semnul vostru, iar asta înseamnă că reveniți asupra unor decizii.

Iată sfaturile astrologul Daniela Simulesu pentru Fecioară. Săptămâna 19 – 25 septembrie este despre decizii!

”Mercur retrograd se întoarce în semnul vostru, reveniți asupra unor decizii sau asupra unor idei. V-a fost frică la un moment dat să le expuneți, dar acum ceva din voi spune: haide, mă, ce poate să se întâmple” a spus astrologul DCNews și Astrosens pentru nativii Fecioară. În același timp, dacă te-ai născut sub semnul acestei zodii, e bine să te asiguri că mesajele tale sunt transmise corect și la timp, pentru că pot apărea sincope în comunicare.

”Luna Nouă se va petrece în casa a II-a. Ce înseamnă asta? Cheltuieli. Se ard niște bani acolo. Marte din casa a zecea este foarte puternic și aș vrea să vă luați mai în serios pe plan profesional. Marte în casa a zecea vă împinge să vă implicați: ia decizii, fii tu cel responsabil dacă vezi că oamenii din jurul tău… nu se mișcă. Opoziția Venus – Neptun la voi nu prea îmi place, mai ales dacă vreți să vă îndrăgostiți acum de cineva” a spus astrologul DCNews și Astrosens pentru nativii Fecioară.

O zodie este atenționată

Daniela Simulescu, astrolog, a venit cu sfaturi importante pentru o zodie, care va întâmpina unele dificultăți în perioada 19 – 25 septembrie 2022.

Horoscopul zodiei berbec pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022: „Prin intrarea Soarelui în Balanță, retrogradarea lui Mercur din Balanță în Fecioară, plus opoziția Venus – Neptun, e clar că totul este în zona relațională, iar aici mă gândesc la toate tipurile de relație din viața ta.

Pe unele trebuie să le ajustezi, la unele trebuie să renunți, la unele trebuie să muncești, unele încep să-ți miroase, unele parcă le vezi și zici hai să-ți mai dau o speranță, hai să-ți mai dau un pic de încredere, hai că poate mai crești, hai că poate te mai schimbi.

Nu e cea mai bună perioadă să stați singuri, să vă izolați, să vă retrageți și să ziceți nu am nevoie de nimeni, mă descurc. Cu siguranță vă descurcați, dar în momentul în care ziceți că nu mă descurc, vedeți să nu fie doar o zvăpăială de copil, că e ceva ce nu vă convine.

Puțină grijă la partea financiară

O zodie este atenționată. În săptămâna care vine, chiar dacă nu sunteți voi atenți, ceilalți vin către voi, hai să vorbim, hai să lucrăm, hai să analizăm, hai să facem lucruri.

Nu veți putea face nimic singur în săptămâna ce vine și nici nu e bine. Mercur, întorcându-se în Casa a 6-a, vedeți că și sectorul muncii cere anumite ajustări. S-ar putea să planificați ceva și să fiți sunați înainte că nu se mai ține. Pe moment vă enervați, dar respirați și mergeți mai departe. Asta e, se mai întâmplă din când în când.

Pentru că avem acel careu Saturn – Uranus, puțină grijă la partea financiară. V-am mai spus despre acest aspect în ultimul timp, dar poate e cazul să mai acordați atenție“, a spus, la DC News, astrologul Daniela SImulescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel