Categories: Stil de viaţă

Ești într-una din aceste zodii? Iată de ce nu trebuie să porți bijuterii din argint

Ești într-una din aceste zodii? Iată de ce nu trebuie să porți bijuterii din argint, potrivit astrologilor și bioenergeticienilor. Nativii afectați de argint:
Deși argintul este unul dintre metalele cele mai apreciate și purtate, există anumite semne zodiacale cărora argintul nu aduce energie bună, susțin astrologi și bioenergeticieni.
Încă din cele mai vechi timpuri, argintul a avut o semnificație puternică, frumusețea sa fiind motivul pentru care a fost folosit, de-a lungul timpului, pentru a crea bijuterii, ornamente si obiecte de arta.
Este considerat semnificativ pentru multe religii, in principal datorita asocierii sale cu luna.
Cei care prefera bijuteriile din argint se bucura de intuitie, afectiune, protectie, liniste interioara, pace.
Totodată, multi experti spirituali recomanda argintul pentru a creste puterea mentala.
Se mai spune și că purifică, de aceea sunt tacâmuri din argint, precum și diverse obiecte de cult religios.
Bijuteriile din argint pot imbunatati sau accentua intuitia cuiva si pot calma spiritele in momentele dificile.

Argintul își alege stăpânul

Bioenergeticienii spun ca argintul isi alege stapanul. In timp ce ii favorizeaza pe cei expresivi, care nu se tem sa-si exprime emotiile si sa-ti asume in totalitate latura spirituala, nu este la fel de favorabil pentru cei care nu se afla in contact cu emotiile si cu spitualitatea lor.
Potrivit acestora, argintul nu este potrivit pentru persoanele sceptice. Cei care nu cred in nimic in afara de ei insisi nu vor primi energia potrivita de la o bijuterie din argint – cele doua energii (a lor si a argintului)  se vor lupta in permanenta, aducand ghinion si uneori esec.

Berbec

Acest semn de Foc guvernat de Marte are o energie incompatibila cu bijuteriile din argint.

Este pasional si jucaus, adesea impulsiv, insa nu este suficient de evoluat din punct de vedere spiritual pentru a fi in contact cu emotiile si cu intuitia sa.

Adesea sceptic in privinta lucrurilor care se afla in afara persoanei sale, acest semn nu incearca sau ii este extrem de greu sa se conecteze la emotiile celorlalti. Argintul ii poate aduce o stare de neliniste, ghinion si confuzie in luarea deciziilor.

Fecioara

Semnul de Pamant Fecioara este unul dintre cele mai pragmatice. Desi este un semn mutabil, analizeaza la rece situatiile si ia decizii doar in functie de ceea ce stie deja, punand la indoiala orice lucru pe care nu l-a invatat ea insasi.

Analizeaza excesiv si nu isi gaseste pacea decat atunci cand se deconecteaza de emotiile sale. Tocmai de aceea, bijuteriile din argint nu ii vor fi benefice: acestea iti aduc noroc si liniste doar atunci cand esti in perfect sincron cu emotiile tale.

Pentru Fecioara, argintul va aduce lipsa de concentrare si uneori esec, noteaza andreearaicu.ro.

Sagetator

Sagetatorul, semnul guvernat de Jupiter, este in mod natural norocos. Jupiter, planeta oportunitatilor si a norocului, il ajuta sa fie in locul potrivit, la momentul potrivit.

Acest nativ este intr-o cautare neobosita a aventurilor si a taramurilor necunoscute, astfel ca se deconecteaza adesea de la propriile emotii, precum si de la emotiile celorlalti.

Nu este un semn intuitiv si considera ca nici nu are nevoie de intuitie, pentru ca se bazeaza pe logica si adesea pe noroc.

Așadar, bijuteriile din argint nu-l servesc și energiile sunt total incompatibile.  Sagetatorul se va simti incatusat, blocat si lipsit de creativitate dacă va purta argint.

Semnele zodiacale ajutate de argint

Pe de altă parte, sunt și zodii favorizate dacă poartă bijuterii din argint. Aceste zodii sunt  cele foarte emotionale si intuitive, in principal semnele de apa.

Racul, fiind guvernat de Luna, are o energie extrem de compatibila cu argintul. De asemenea, semnul intuitiv al Scorpionului se va indrepta in mod natural catre argint.

Si Pestii, fiind evoluati spiritual, vor fi in armonie cu ei atunci cand vor purta podoabe din argint sau când vor folosi tacâmuri din acest metal elegant și purificator.

Recent Posts

Ce sume se dau și ce acte sunt necesare pentru pensia pe caz de boală

În România, conform legislației muncii și noii legi a pensiilor, anumite categorii de români vor…

9 minute ago

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

12 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

13 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

13 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

14 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

14 ore ago

Citeste si: