Sari la conținut

Preotul Visarion Alexa ar putea ajunge după gratii: Procurorii nu vor să renunțe la arest

Preotul Visarion Alexa ar putea ajunge după gratii: Procurorii nu vor să renunțe la arest. Acesta a ajuns în această dimineață la tribunal.

Visarion Alexa a ajuns luni dimineaţă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, pentru că procurorii nu vor să renunţe la măsura arestării preventive.

La sosirea la tribunal, preotul, care este acuzat că a abuzat două enoriaşe, nu a dorit să stea de vorbă cu presa, relatează Antena 3.

Preotul riscă 7 ani pentru acuzațiile aduse până acum

Avocata lui Visarion Alexa cere ca acesta să fie lăsat în liberate, însă procurorii vor ca acesta să fie arestat preventiv.

Preotul Visarion Alexa este sub control judiciar până pe data de 15 noiembrie iar asta înseamnă că trebuie să se prezinte la Poliţie de trei ori pe săptămână.

După prima acuzație de agresiune sexuală, au apărut tot mai multe plângeri ale unor femei care susţin că le-ar fi batjocorit preotul Visarion Alexa.

Enoriașii îl așteaptă la biserică

Acesta riscă şapte ani de închisoare pentru acuzaţiile care i se aduc până acum, notează Antena 3.

Între timp, părintele și-a recunoscut fapta în fața comisiei Arhiepiscopiei Bucureștilor, care i-a interzis să mai slujească și l-a retras din funcția de paroh. Cei care cred că este nevinovat speră să-l revadă curând la biserică.
Rămâne de văzut ce va hotărî instanța și dacă vor mai apărea sau nu acuzații noi la adresa preotului Visarion Alexa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.